Vil danne spisspar med John Carew

Og Davy Wathne er det svakeste leddet, mener Camilla Herrem før onsdagens kjendiskamp.

(Dagbladet): Onsdag går den årlige kjendiskampen under Norway Cup av stabelen på Ekebergsletta.

Årets kamp spilles mellom MOT og «Handshake for peace». Det vil bli samlet inn penger på sletta under kampen, og disse vil gå til Right to Play, opplyser turneringen i en pressemelding.

Blant kjendisene som stiller er Camilla Herrem, som selv har deltatt på Norway Cup for Sola én gang. Da røyk de ut i kvartfinalen. På Twitter har håndballstjerna lagt ut et bilde av sine nye fotballsko med bildeteksten  «Då e eg klar te i mårå. Let's go.» I tillegg hevder hun på det samme nettstedet at hun har vært toppscorer for Solas lag med 33 mål på én sesong. 

- Vi hadde egentlig ganske bra lag, så det var knallkjekt å være med på Norway Cup. Jeg spilte fotball fra jeg var fem til jeg var 17 år, men da måtte jeg velge, sier hun. Og alle vet jo hva jeg valgte, sier Herrem til Dagbladet.
Vil slå ektemannen Hun innrømmer at hun gleder seg veldig til i morgen, og først og fremst til å få spille fotball på gress igjen.

- Å spille fotball er det jeg gleder meg mest til - springe litt og ta det som trening. Men det blir moro å komme tilbake til Norway Cup, for jeg har jo masse minner derifra. Og jeg hadde jo også en flørt der, avslører håndballspilleren.
Når hun blir spurt hvem som er blir hennes argeste konkurrent under onsdagens kamp, er ikke Herrem i tvil - det må være den nybakte ektemannen Steffen Stegavik.

- Jeg håper vi kommer på motsatt lag. Bilturen hjem kommer ikke til å bli morsom for den av oss som taper.

- Davy er dårligst Og om hun helst vil stå på motsatt banehalvdel som ektemannen, ser hun gjerne for seg å danne et spisspar med John Carew.

- Jeg hadde nok tapt hodeduellene mot han. Men vi er jo målkåte begge to, så vi hadde nok dannet en giftig duo i angrep.

- Hvem er det svakeste leddet av de som skal være med?

- Hadde Mini vært med, så hadde jeg sagt han, men han er jo ikke tatt ut. Så da får jeg si dommeren, for det skal vel være Davy Wathne, sier Herrem og ler.

Wathne dømte også i fjor, men da ble han som kjent utvist av Svein-Erik Edvartsen.

PÅ HÅNDBALLBANEN: Sånn er vi vant til å se Camilla Herrem - jublende for scoring på håndballbanen. Onsdag snører hun på seg fotballskoene på Ekebergsletta. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
PÅ HÅNDBALLBANEN: Sånn er vi vant til å se Camilla Herrem - jublende for scoring på håndballbanen. Onsdag snører hun på seg fotballskoene på Ekebergsletta. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer