Vil danse med Brasil

NANTES (Dagbladet): - Se på Norge, sier Brian Laudrup til Dagbladet. - Det faktum at dere har slått Brasil to ganger på ett år forteller meg at vi også kan gjøre det. Men ikke på den norske måten - det nytter ikke. Vi er nødt til å spille dansk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En ting er i hvert fall helt sikkert; Danmark tror de kan slå Ronaldo og kompani i kveld. Og hadde Drillos et glimrende utgangspunkt før triumfen i Marseille - brassene hadde jo ikke annet enn æren å spille for - mener Brian Laudrup at danskenes ikke er dårligere.

- Dette er en historisk dag for dansk fotball. Vi er allerede mye lenger enn noen hadde trodd vi skulle komme i VM. Og så skal vi spille mot verdens beste lag om en semifinaleplass.

- Vi har alt å vinne - ingen verdens ting å tape.

Fysisk fordel

- Har dere lært noe av Norge?

- Taktisk og fysisk er det noe å hente. Jeg mener vi skandinaver har en fordel når det gjelder den delen av spillet. Men Danmark kan ikke slå langt - vi trenger ballen i laget. Derfor skal vi by Brasil opp til dans.

Og:

- De må være sterke for å slå oss i kveld, fortsetter Brian Laudrup. - Brasil framover, og i rommene de etterlater seg bak skal jeg gjøre mitt ytterste for Danmark. Og det eneste jeg kommer til å be lagkameratene om før kampen, er at de må nyte hvert sekund av matchen. - En kamp som denne får vi aldri igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer