Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil denne dama lokke Ronaldo til Madrid?

Nereida Gallardo er Ronaldos spanske kjæreste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Cristiano Ronaldo (23) har tatt sommerferie, men det betyr ikke at han forsvinner fra medienes spalter.

Helt siden Champions League-triumfen i Moskva har det vært daglige spekulasjoner om hvor han kommer til å spille neste sesong. Han har ikke lagt skjul på at han kan tenke seg å spille i Real Madrid, men Manchester United står fast på sitt om at lagets største stjerne ikke er til salgs.

For tida er Ronaldo på ferie i Italia, sammen med kjæresten Nereida Gallardo (24). Og nettopp hun kan kanskje bli avgjørende for hva som skjer med portugiseren. Nereida er nemlig spansk ...

Lekker finte

Når verdens beste fotballspiller - han er fortsatt det selv om han ikke klarte å ta Portugal lenger enn en kvartfinale i EM - vingler mellom to fotballklubber, da får du en føljetong.

Selv har ikke Ronaldo sagt så mye, men det lille han har sagt har blitt slått stort opp. Den mest elegante finta hans i EM, var den da han vred seg unna et spørsmål om han foretrekker fish and chips eller paella.

- Bacalao, svarte teknikeren.

Samtidig som Ronaldo ikke har kunne bekrefte eller avkrefte noe som helst, har det ikke vært mangel fotballpersonligheter som har uttalt seg. Daværende Portugal-sjef og kommende Chelsea-manager Felipe Scolari mener at Ronaldo bør dra til Real Madrid, men tenker han da på Ronaldos karriere - eller sine egne sjanser til å lykkes med Chelsea?

image: Vil denne dama lokke Ronaldo til Madrid?

Med en Cristiano Ronaldo i superslag burde Portugal hatt sjansen til å spille seg helt til en EM-finale. Kantspilleren viste tidvis hvorfor han har fått merkelappen «verdens beste» klistret på seg, men da det gjalt som aller mest mot Tyskland - da manglet både han og Portugal det lille ekstra. Det er selvsagt umulig å si om alle spekulasjonene har preget ham, men spesielt positivt kan det ikke være å skulle prestere i et EM med alt dette styret rundt seg.

Vil United ha ham?

I hele denne prossessen har Manchester United-ledelsen stått knallhardt på at Ronaldo ikke er til salgs. Og noe annet kan de heller ikke si. Det er viktig for dem å uttrykke et så sterkt ønske om å beholde ham, både med tanke på mulighetene for å overtale ham til å bli - men også for å presse opp en eventuell salgssum.

For når alt kommer til alt vil det være vanskelig for dem å tviholde på stjernen hvis han virkelig har bestemt seg for at han vil til Real Madrid.

Verdens beste fotballspiller vil neppe være nettopp det hvis han blir tvunget til å spille i rødt.

Da vil United være mer tjent med å selge ham. De vil slippe store lønnsutgiftene og få flere hundre millioner i overgangssum - penger som kan brukes på å hente inn en mann som virkelig vil spille på Old Trafford.

Derfor er det ikke utenkelig at United-ledelsen vil svelge et par portugisiske kameler og selge ham i løpet av de neste ukene.

- Damene bestemmer

MODELLKJÆRESTE: Spanske Nereida Gallardo er sykepleier og modell. Nå er hun på ferie i Italia med kjæresten Cristiano Ronaldo - og det er ikke usannsynlig at de snakker litt om hvor sistnevnte skal spille kommende sesong. Foto: SCANPIX
MODELLKJÆRESTE: Spanske Nereida Gallardo er sykepleier og modell. Nå er hun på ferie i Italia med kjæresten Cristiano Ronaldo - og det er ikke usannsynlig at de snakker litt om hvor sistnevnte skal spille kommende sesong. Foto: SCANPIX Vis mer

Det er umulig å vite hva Ronaldo tenker i denne saken. Han kommer med noen kommentarer her og der - og såkalte nære venner snakker i pressen. Men dette er antageligvis bare bruddstykker av det store bildet og alle tankene som rører seg i fotballhodet hans.

Han snakker helt sikker med rådgivere og gode venner om valget han nå står overfor. Og han snakker helt sikker med kjæresten, den spanske modellen Nereida Gallard, også.

Ifølge sladderpressen skal de være på vei mot en forlovelse. Enn så lenge bor hun i Spania, men hun er ofte i Manchester. Kanskje har hun blitt glad i byen, men det kan også hende at hun helst ser at kjæresten triller flyttelasset inn på en flymaskin med destinasjon Madrid.

Sunderland-manager Roy Keane har tidligere sagt at han ikke liker makta han mener spillerkonene har fått. Han mener at de nå blander seg altfor mye opp i hvilke klubber deres fotballspillende menn skal tjene. Slik var det ikke før, mener Keano.

Han har merket seg at det ikke er så mange som vil til Sunderland, og han mener at grunnen er at damene foretrekker byer som London.

Eller Madrid.

SISTE TUR MED GJENGEN? Cristiano Ronaldo og lagkameratene løftet Champions League-trofeet i Moskva i mai. Det kan ha vært portugiserens siste kamp i den røde drakta.
EM-NEDTUR: Portugal ble slått ut av Tyskland i kvartfinalen, og Cristiano Ronaldo tuslet skuffet av banen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!