Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil denne drakta selge mer enn Ronaldo sin?

Real Madrid satser på undertøy.

SUPERUNDERTØY: Real Madrid og Little Kiss lanserer klubbens første undertøyskolleksjon til våren. Real Madrid er verdens rikeste klubb målt i inntekt.Foto: SCANPIX/AFP
SUPERUNDERTØY: Real Madrid og Little Kiss lanserer klubbens første undertøyskolleksjon til våren. Real Madrid er verdens rikeste klubb målt i inntekt.Foto: SCANPIX/AFP Vis mer

||| (Dagbladet): Cristiano Ronaldo ble verdens dyreste fotballspiller da han kom til Real Madrid fra Manchester United i sommer, men tilbakebetalingen utenfor banen har ikke vært som forhåpningene skulle tilsi på forhånd.

Tidligere i vinter meldte nyhetsbyrået Bloomberg at Cristiano Ronaldo-drakta hadde solgt hele 75 prosent dårligere enn eksempelvis David Beckhams nummer 23 gjorde da han kom til den spanske hovedstaden.

Det er vanskelig å si om det er for å bøte på sviktende Ronaldo-salg, men nå satser hvertfall Real Madrid på en draktserie som i det minste vil koste mye mindre å produsere, med tanke på utgifter til tekstiler.

I går lanserte nemlig den spanske storklubben sin første undertøyskolleksjon, produsert av det Valencia-baserte firmaet Little Kiss, skriver Daily Mirror.

IKKE LØKKE-ANTREKK: En kvinnelig modell viser et av Real-plaggene.Foto: SCANPIX/AFP
IKKE LØKKE-ANTREKK: En kvinnelig modell viser et av Real-plaggene.Foto: SCANPIX/AFP Vis mer

Undertøyskolleksjonen er ventet å komme på markedet i mars, og skal bidra til å sementere Real Madrids posisjon som verdens mest inntektsbringende fotballklubb.

Real anslår at de tjener inn rundt 90 millioner kroner av det årlige budsjettet på over 3,3 milliarder på salg av ulike suvenirer med Los Merengues-logoen på.

I vagt relaterte nyheter kan det også nevnes at Cristiano Ronaldo i høst erstattet David Beckham som undertøysmodell for Armani.

KJENT MED CATWALKEN: Real-stjerne Cristiano Ronaldo har i det minste datet flere undertøysmodeller, i tillegg til det spredte oppdrag selv.Foto: SCANPIX/REUTERS/Felix Ordonez
KJENT MED CATWALKEN: Real-stjerne Cristiano Ronaldo har i det minste datet flere undertøysmodeller, i tillegg til det spredte oppdrag selv.Foto: SCANPIX/REUTERS/Felix Ordonez Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media