Vil du bli Hannes massør?

Hanne Haugland drar i dag til sol og varme i Marbella i Syd-Spania for å pleie lårstrekken som truer med å ødelegge sesongen. Men Hanne leiter etter en dyktig massør. Og hun trenger ham nå.

Lørdag kom Hanne Haugland hjem fra Sør-Afrika. Der har hun ligget i treningsleir den siste måneden, og fått suveren behandling mot den vanskelige strekkskaden på baksiden av låret. - Der hadde jeg en veldig bra massør, sier hun.

Men skaden er på langt nær leget. Gårsdagens slaps og snøvær i hjembyen Oslo fristet bare til å pakke kofferten på nytt. I dag setter Hanne seg på flyet igjen. Med på treningsleiren til Marbella er også den svenske høydejenta Kaisa Bergquist. Som også trenger massør.

- Vi må ha en massør i Marbella også. Vi jobber med å finne en, sier Hanne.

Kanskje det blir deg? Dagbladet viderebringer gjerne søknader. Send dem til oss på e-mail ... i dag.

  • Viktig faktaopplysning: Hannes ektemann og trener Håkon Särnblom er også med til solkysten.

Tilbakefall

For Haugland har skadeperioden nå vart siden januar. Hun måtte droppe innendørs-EM i Belgia, og har slått opp strekken flere ganger.

- Drittkjedelig, sier hun.

Hun har ikke klart å være tålmodig, og belastet muskulaturen rundt strekkskaden for å klare hardtrening. Det har bare medført tilbakefall. Nå trener hun bare lett sirkulasjonstrening. Hopp- og styrketrening er utelukket.

- Nå jeg bare være tålmodig. Heldigvis er jeg lettrent. Men jeg er ingen spåmann. Vet ikke når jeg er klar igjen, sier hun.

Eldrebølge

Friidrettsforbundets idrettssjef Per Øyvind Mørk mener at en av de viktigste utfordringene denne sesongen er å forebygge og behandle skader hos utøverne som begynner å dra på åra. Hanne er 32 år. Trine Hattestad (33) er eldst i elitegruppa.

- Er det lettere å bli skadd etter mange års hardtrening?

- Det er det nok.

Svarer Hanne.

Som blir i Spania i fire uker.

Fristende?

TRENGER HJELP: I dag drar Hanne Haugland til Spania uten massør. Hun trenger hjelp, øyeblikkelig.