Vil du bli lagkamerat med Beckham?

LA Galaxy holder audition.

(Dagbladet.no): Det er vanskelig å se for seg storklubber i Europa holde A-lagsaudition for hvem som helst med en drøm om en tilværelse som profesjonell fotballspiller.

Men USA kalles mulighetenes land, og det er neppe helt uten grunn.

LA Galaxy - som nylig sikret seg David Beckham de neste fem årene og ifølge manager Alexi Lalas er det store flaggskipet i Major League Soccer - åpner nå for at du og jeg kan bli lagkamerat med den tidligere engelske fotballkapteinen.

Den gode nyheten er at du bare trenger 850 kroner. Den dårlige er at du sannsynligvis må ha brukbare fotballferdigheter i tillegg.

Forventer masse søkere

sin egen hjemmeside annonserer klubben at det vil avholdes «tryouts» for mannlige fotballspillere fra 18 år og oppover, «som tror de kan lykkes i Major League Soccer.»

Ønsker du å prøve deg må du ut med 130 dollar (ca. 850 kroner), og beskrive foretrukket posisjon på banen, høyde, vekt samt om du er venstre- eller høyrebeint.

Siste frist for å melde seg på er 2. februar.

PÅ LAG MED BECKS: Du kan neppe forvente å bli betalt 1,6 milliarder kroner over fem år, men dersom du er et uoppdaget stortalent kan du nå bli lagkamerat med David Beckham. Alt du trenger å gjøre er å imponere nok når LA Galaxy holder audition i februar. Foto: AP
PÅ LAG MED BECKS: Du kan neppe forvente å bli betalt 1,6 milliarder kroner over fem år, men dersom du er et uoppdaget stortalent kan du nå bli lagkamerat med David Beckham. Alt du trenger å gjøre er å imponere nok når LA Galaxy holder audition i februar. Foto: AP Vis mer

Med tanke på alle skrikhalsene med et noe urealistisk selvbilde som har deltatt i «American Idol», er det ikke urimelig å anta at pågangen vil være massiv.

Vil du bli lagkamerat med Beckham?