- Vil du ha meg kastet i fengsel?

Wenger siktet for upassende oppførsel - igjen.

(Dagbladet.no): Arsene Wenger nærmer seg 60 år, og har ikke blitt rundere i kantene med årene. Kanskje er det Arsenals svake sesonginnledning som har tæret på franskmannens humør - for nå er han havnet i trøbbel med FA for andre gang denne sesongen.

Nylig fikk han 120 000 kroner i bot for oppførselen etter tapet mot West Ham i november, da bare en våken fjerdedommer forhindret slåsskamp mellom Wenger og Alan Pardew.

Nå er han nok en gang siktet for upassende oppførsel - denne gangen i forbindelse med Portsmouth-kampen i helga.

Kampen endte uavgjort, etter at Arsenal hentet opp Portsmouths 2-0-ledelse i løpet av tre minutter i 2. omgang. FA sikter Wenger på bakgrunn av den verbale overhøvlingen han ga dommerne da lagene gikk til pause, og mener han oppførte seg generelt dårlig.

Wenger har frist til 5. januar med å forklare seg.

Bakgrunnen for Wengers utbrudd var ifølge BBC et Portsmouth-frispark like før halvtid franskmennen mente var feilaktig idømt - og som endte med scoring. Etter først å ha kranglet med fjerdedommeren, fortsatte han å krangle med hoveddommer Steve Bennett helt inn til garderoben.

Selv om Wenger stilte seg uforstående til at oppførselen kunne medføre konsekvenser etter kampslutt, spørs det nok om han ikke kan belage seg på en ny bot - særlig siden FA ettertrykkelig advarte ham mot nye sprell de de ila ham 120 000 kroner i bot.

- Jeg klaget fordi jeg følte det ikke var noe frispark, men jeg brukte ikke stygge ord. Jeg forventer ikke å bli straffet, sa han.

SINT: Arsene Wenger har kranglet mye denne sesongen - senest med Steve Bennett i helga. Foto: REUTERS
SINT: Arsene Wenger har kranglet mye denne sesongen - senest med Steve Bennett i helga. Foto: REUTERS Vis mer

Og kan nesten mistenkes for å plagiere Uwe Röslers legendariske «do you want me to hang myself?» med følgende avslutning:

- Vil du ha meg kastet i fengsel?

• Din mening: Hvilken manager - bortsett fra han i din egen klubb - respekterer du mest?

<B>FIKK SVI</B> Arsene Wenger må ut med 120 000 kroner etter denne episoden med daværende West Ham-manager Alan Pardew.