Vil du på Dagfinn Enerlys fotballskole?

Send inn video og vinn en plass!

(Dagbladet.no): Er du mellom 10 og 15 år og har lyst til å oppleve en fire dagers fotballskole sammen med Dagfinn Enerly, Erik Thorstvedt og noen av landets beste trenere på Hankø Fjordhotell?

Nå har du sjansen!

Dagbladet.no deler ut gratisplasser til Dagfinn Enerly og Hankø fotballcamp som finner sted fra 13-16.juli til fire av våre lesere.

Dette er hva du må gjøre for å være med i vurderingen:

• Send inn en video av deg selv hvor du enten trikser, skyter, header, redder eller gjør noe annet imponerende eller morsomt. Du trenger ikke å være verdensmester, alle har vi mange ting vi kan forbedre oss i.

Videoen bør ikke være over to minutter lang, og Dagbladet.no forbeholder seg retten til å bruke videoen på DagbladetTV.

Video kan for eksempel tas opp med mobilen og sendes på MMS til 2400 eller fra en PC på e-post til 2400. Oppgi navn, alder og telefonnummer.

Blir du en av vinnerne får du fire fantastiske fotballdager på campen. Du får i tillegg plassen, som koster 3850 kroner, helt gratis. Reisen til og fra Hankø må betales selv.

Vil du på Dagfinn Enerlys fotballskole?

Her er noe av det andre du får ved å være med på Dagfinn Enerlys fotballcamp:

• Mange timer med faglig topp trening

• Møte Fredrikstads A-lagsspillere

• Overnatting på Hankø Fjordhotell og Spa

• Se FFK-Lillestrøm på Fredrikstad Stadion

• UMBRO treningsutstyr

• Les mer om fotballskolen her.

Du kan sende inn videoer fram til tirsdag 8. juli klokka 15.00. Vinnerne blir annonsert på Dagbladet.no og kontaktet per telefon.  

INVITERER TIL FOTBALLSKOLE: For å bli med i vurderingen av en ekskslusiv gratisplass til Dagfinn Enerlys fotballskole må du sende inn en video av deg selv. Foto: Eirik Helland Urke/Dagbladet
INVITERER TIL FOTBALLSKOLE: For å bli med i vurderingen av en ekskslusiv gratisplass til Dagfinn Enerlys fotballskole må du sende inn en video av deg selv. Foto: Eirik Helland Urke/Dagbladet Vis mer
<B<HANKØ FJORDHOTELL:</B> Her skal Dagfinn Enerlys fotballskole avholdes i dagene 13-16. juli.