- Vil du ryke ut nå, eller vil du være med videre?

Tonje Angelsen ble stressa da hun nesten røk ut av EM før det hadde begynt.

BLE STRESSA: Tonje Angelsen hoppet over fire høyder i dagens kvalifisering i høydehopp. På tre av dem brukte hun alle tre forsøkene.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
BLE STRESSA: Tonje Angelsen hoppet over fire høyder i dagens kvalifisering i høydehopp. På tre av dem brukte hun alle tre forsøkene. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ZÜRICH (Dagbladet): - Det verste er å stå der med ett forsøk igjen. Da blir man ekstra nervøs, men jeg elsker å være nervøs. Det er vel derfor jeg ofte lykkes på siste forsøk. Jeg klarer å ta meg sammen, og kanskje man av og til trenger det for å våkne litt også. At man trenger å bli litt skremt, sa høydehopperen Tonje Angelsen til Dagbladet i går.

I dag, da hun skulle kvalifisere seg til søndagens høydefinale, fikk hun bevist at det var sant.

Angelsen startet å hoppe på den beskjedne høyden 1.75 for å få i gang kroppen i pøsregnet i morges, og rev like godt to ganger.

- Jeg skal ærlig innrømme at jeg ble stressa da. Jeg ble veldig stressa og irritert, jeg måtte ta meg selv i nakken og bare finne ut om jeg ville ryke ut eller være med videre. Jeg fant fort ut at jeg ville være med videre, sier Angelsen til Dagbladet etter at hun kvalifiserte seg til finalen ved å gå over 1.89 litt senere.

Glemmer resten Men også det var i siste forsøk. Angelsen brukte tre forsøk på 1.85 også, og finaleplassen hang i en syltynn tråd utpå der.

- Jeg fikk på en måte svarene jeg ville ha på 1.85 og 1.89. Det er det jeg trenger, resten glemmer jeg. Men da vet jeg at jeg klarer det på siste forsøk hvis jeg vil, smiler hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer