FARVEL: Lørdag spiller Liverpool-kaptein Steven Gerrard sin siste kamp på Anfield. Foto: Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix
FARVEL: Lørdag spiller Liverpool-kaptein Steven Gerrard sin siste kamp på Anfield. Foto: Reuters / Carl Recine / NTB ScanpixVis mer

Vil du se Gerrard ta farvel med Anfield? Da må du ut med opp mot 23 000 kroner

- Vil anbefale folk å styre unna.

(Dagbladet): Lørdag kl. 18.30 spiller Steven Gerrard sin siste kamp på Anfield, for klubben han har spilt i siden han var 18 år gammel.

Andre januar kom bekreftelsen på at han gir seg i Liverpool, før det fem dager senere kom beskjed om at neste stoppested for 34-åringen blir USA og LA Galaxy.

- Styr unna Lørdag tar Gerrard farvel foran et fullstappet Anfield mot Crystal Palace - før hans siste kamp i Liverpool blir mot Stoke 24. mai.

For de som ikke har skaffet seg billett allerede kan lørdagens kamp bli en svært dyr affære. Ifølge Daily Mail selges det nå billetter på svartebørsen med en pris på opp mot 23 000 norske kroner.

Kampen er lista som en C-kamp, hvilket betyr at de som kjøpte billetter gjennom klubben fikk de til en pris på mellom 430 - 570 kroner.

Daglig leder i Liverpools norske supporterklubb, Tore Hansen, har ikke noe til overs for at billettene selges på svartebørs til en sånn sum.

- Jeg synes ikke noe om det, og vil anbefale folk å styre unna 20 000-kronersbilletter. Men det er dessverre alltid noen som vil utnytte sånne ting. Jeg vet om folk som betalte opp mot 10 000 kroner for en billett til den siste hjemmekampen i fjor, da vi kjempa om ligagullet, sier Hansen til Dagbladet.

Utsolgt over natta Tore Hansen forteller at han selv skal over og se Gerrards siste kamp på lørdag. Og han blir absolutt ikke den eneste nordmannen som er på plass for å ta farvel med kapteinen.

- Det er nok litt vanskelig å si akkurat hvor mange nordmenn som skal på kampen, men at det kan være tusen eller flere, det er det nok, sier den daglige lederen i den norske supporterklubben.

- Siste hjemmekamp er uansett populær å reise på, som i fjor da spilte de jo om ligagullet. Det er mange som har det som tradisjon å få med seg den. Vi hadde jo en dårlig høst og start, men jeg husker godt at da det ble offentlig at Steven skulle gå, så ble Palace-kampen hos vår samarbeidspartner utsolgt over natta, forteller Tore Hansen.

Emosjonelt Steven Gerrard har uttalt at han håper han ikke skal felle tårer etter lørdagens kamp, men det tror Tore Hansen at 34-åringen vil slite med å ikke gjøre.

- Nå har det jo gått noen måneder der vi har visst at han skal dra, men når vi først står der, og særlig når kampen er slutt og han tar sin siste runde, så vil jeg nok bli prega av det. Gerrard har sagt selv at han håper han ikke feller noen tårer, for det er bare en karriere - men jeg tror han kommer til å slite, sier Liverpool-supporteren.

- Det jo nesten en generasjon med supporter som har vokst opp med Steven, så alle blir prega av det, sier Hansen om spilleren - som gir seg etter 17 år i klubben.

Gerrards tidligere lagkamerat i Liverpool Jamie Carragher ber 34-åringen om å ikke begynner å gråte.

- Jeg tror han ser fram til kampen og det kommer til å bli et strålende farvel. Hans siste kamp er mot Stoke uken etter, men for meg er dette hans siste kamp. Det er på Anfield hvor han har vært hele karrieren, sier Carragher ifølge Sky Sports.

- Men jeg håper bare at han ikke starter å gråte eller blir emosjonell under alt tullet på slutten, sier Carragher.