Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Vil du se Norge - Brasil, men mangler billetter?»

Odd Grenland solgte Brasil-billetter. NFF reagerer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Odd Grenland solgte billetter til Norge – Brasil. Det er i strid med reglementet og Norges fotballforbund reagerer.

«Har du lyst til å se Norge – Brasil live på Ullevaal til onsdag, men mangler billetter?»

Slik har Odd Grenland via sin nettside forsøkt å selge 12 billetter til privatlandskampen mellom Norge og Brasil. Klubben har kjøpt billettene av Fotballforbundet og billettene kan ikke selges videre.

– Vi ble jo litt overrasket over dette da vi ble gjort oppmerksom på det. Dette er ikke intensjonen med disse billettene, sier informasjonssjef Roger Solheim i Norges fotballforbund til TVNorge.

Forbundet tilbyr eliteserieklubbene å kjøpe billetter til landskamper. Avtalen er at disse skal gå til samarbeidspartnere, medlemmer i klubben eller spillerne.

Da kanalen anonymt ringte Odd Grenland mandag formiddag fikk de beskjed om at klubben hadde kjøpt 80 billetter av NFF, men etter at disse var fordelt, satt klubben forsatt igjen med 14 billetter som de ønsket å selge til hvermansen – etter «førstemann til mølla-prinsippet».

Odd har ikke hatt fortjeneste av å selge billettene, men NFF mener likevel dette strider med avtalen.

– Vi har gjort Odd oppmerksom på at dette ikke går an, og har krevd at disse billettene blir sendt tilbake til NFF slik at vi kan selge dem igjennom vårt system. Jeg regner med at dette er en engangsovertredelse, avslutter Solheim.

REAGERER: Informasjonssjef i Norges Fotballforbund, Roger Solheim, reagerer på at Odd Grenland ulovlig har solgt billetter til Norge - Brasil. Foto: Jørn H. Moen
REAGERER: Informasjonssjef i Norges Fotballforbund, Roger Solheim, reagerer på at Odd Grenland ulovlig har solgt billetter til Norge - Brasil. Foto: Jørn H. Moen Vis mer

(ANB)