- Vil du slåss, så kan vi gå utenfor?

Thioune og Ramovic slo hverandre.

SLO HVERANDRE: Først slo Sead Ramovic til Makthar Thioune i låret. Da svarte senegaleseren med å slå Tromsø-keeperen i ansiktet. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX
SLO HVERANDRE: Først slo Sead Ramovic til Makthar Thioune i låret. Da svarte senegaleseren med å slå Tromsø-keeperen i ansiktet. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no) Tromsø - Molde 1-0.

Det var til tider svært ampert på Alfheim i kveld, og spesielt en drøy halvtime inn i kampen kokte det over for flere av spillerne.

Pape Pate Diouf var på vei gjennom, men mistet kontroll og sparket også borti Tromsø-keeper Sead Ramovic. Han svarte med å kaste seg i bakken og rulle rundt på kunstgresset, noe som førte til at Diouf fikk gult kort.

Det kunne se ut som Ramovic overspilte litt vel mye, men etter dette var han også involvert i en ny hendelse.

Moldes Makhtar Thioune ga klart beskjed til Ramovic om hva han syntes om «skuespillet» og keeperen svarte med å klappe til Thioune på baksiden av låret. Dette likte senegaleseren dårlig, og han slo Ramovic i ansiktet.

- Jeg hisset ham opp
Dommer Svein-Erik Edvartsen fikk ikke med seg dette, siden flere andre spillere samtidig kranglet like bortenfor dem.

- Han slo meg først, jeg ga ham tilbake. Jeg sa at hvis han ville sloss så kunne vi gå utenfor banen, men jeg er ikke sånn. Jeg hisset ham opp, så slo han meg bak. Jeg vet han er sånn, men det spiller ingen rolle for meg. Du vet, jeg er sportslig, sier Thioune til TV 2.

Ramovic har vært i bråk før, og det er bare noen uker siden han ble utvist i Europa League-kvaliken for å dytte til en Bilbao-spiller.

TENTE: Sead Ramovic havnet i en heftig krangel med Makthar Thioune Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX
TENTE: Sead Ramovic havnet i en heftig krangel med Makthar Thioune Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX Vis mer

- Jeg vil ikke si så mye om dette. Alle kan se hva han gjorde. Slikt skal ikke skje på banen. Han er en god spiller og han trenger ikke å gjøre sånne ting, sier Ramovic til TV 2.

Som også etter slaget overspilte litt vel mye, da han rullet rundt. Slaget var ikke så hardt.

Avblåser gulljakta
Tore Reginiussen ble matchvinner på Alfheim, da et blekt Molde tapte borte for tredje gang på rad. Nå kan de bare glemme gullkampen, for trønderne er sikret gullet om de slår Tromsø hjemme på onsdag - fem serierunder før slutt.

- Vi kan glemme gullet nå, og bare konsentrere oss om å få medalje, sier Daniel Berg Hestad.

Hjemmelaget var klart best søndag kveld, og Reginiussen er spesielt glad for at de avgjorde etter en corner, siden de har terpet mye på dette den siste tida.

- Det er alltid artig å score mål, og spesielt når det er så viktig og avgjørende som i dag. Det var ikke tilfeldig at målet kom på en dødball. Det har vi prioritert på trening den siste uka, sier Reginiussen til NTB.

FAKTA

Tromsø — Molde 1-0 (1-0)
Alfheim, 4790 tilskuere.

Mål: 1-0 Tore Reginiussen (25).

Dommer: Svein-Erik Edvartsen, Hamar.

Gult kort: Joel Lindpere, Tromsø, Kristoffer Paulsen Vatshaug, Pape Pate Diouf, Magne Hoseth, Molde.

Tromsø (4-4-2): Sead Ramovic — Tom Høgli, Miika Koppinen, Tore Reginiussen, Hans Åge Yndestad — Lars Iver Strand (Martin Knudsen fra 90.), Tommy Knarvik (Helge Haugen fra 89.), Ruben Yttergård Jenssen, Joel Lindpere — Morten Moldskred, Sigurd Rushfeldt.

Molde (4-3-3): Knut Dørum Lillebakk — Kristoffer Paulsen Vatshaug (Marcus Andreasson fra 86.), Christian Steen, Vegard Forren, Knut Olav Rindarøy — Daniel Berg Hestad, Makhtar Thioune, Magne Hoseth (Thomas Holm fra 77.) — Aksel Berget Skjølsvik (Mattias Moström fra 62.), Mame Biram Diouf, Pape Pate Diouf.
(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer