Vil eie United i lang tid

Glazer-melding i dag.

BLIR IKKE KVITT EIERNE: Tross store supporterprotester blir den amerikanske Glazer-familien sittende som eiere av Manchester United. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS
BLIR IKKE KVITT EIERNE: Tross store supporterprotester blir den amerikanske Glazer-familien sittende som eiere av Manchester United. Foto: PHIL NOBLE/REUTERSVis mer

(Dagbladet): De siste dagene har det versert rykter om at det er kommet et bud fra Qatar, men Manchester United er ifølge eierne ikke til salgs.

Glazer-familien er svært upopulær blant fansen på Old Trafford og det er gjennomført store aksjoner for å få dem fjernet. Og til tross for at mange boikotter klubbens supporterprodukter, kan klubben i dag melde om at salget av effekter har gått opp med 30 prosent det siste kvartalet, ifølge BBC.

I forbindelse med kvartalsrapporten kommenterer også eierne salgsryktene.

Og de blir blankt avvist.

- Styret har registrert de siste spekulasjonene i pressen vedrørende et bud på Manchester United, men eierne er fullt innstilt på deres langsiktige eierskap av klubben, står det i meldingen ifølge Sky Sports.

Selv om det heter seg at alt kan kjøpes for penger, ser det derfor ikke ut til å bli noe av et mulig eierskifte denne gangen heller.

- Vi har ikke vært i noen diskusjoner, Manchester United er ikke til salgs og eierne vil ikke engang vurdere noen tilbud, står det i rapporten.