Vil erstatte Shearer med Østenstad

Egil Østenstad kan være på vei tilbake til Premier League. Newcastle vil bruke nordmannen som erstatter for skadde Alan Shearer. - Jeg har ikke hørt noe ennå, sier agent Rune Hauge til Dagbladet.no.

I første omgang vil Newcastle ha nordmannen på lån, skriver nettstedet Midas Soccer.

Hvis tidligere Englands-sjef Bobby Robson får det som han vil, er Østenstad kampklar allerede lørdag. Og det er ikke hvilken som helst kamp heller: Arsenal på Highbury.

Newcastle er i prekær spissnød etter at det ble klart at tidligere landslagskaptein Alan Shearers kneskade trenger hvile. 30-åringen er trolig ute for to uker.

Østenstad er for tida tilbake på benken i Blackburn. Han har også vært innom transferlista i klubben tidligere i høst. Det antas at manager Greame Souness er villig til å la Østenstad forlate klubben han kom til ved sesongstart 1999.

Østenstad proffagent Rune Hauge kan verken bekrefte eller benekte at Newcastle vil hente Østenstad.

- Jeg kan ikke vite om det kommer noe bud fra Newcastle seinere. Men jeg har ikke hørt noe ennå, sier Hauge som avslører at flere klubber godt kan tenke seg nordmannen.

- For en tid siden var det en annen engelsk klubb som var interessert, og det kan godt hende at de kommer tilbake.

Østenstad var også aktuell for Newcastle for tre år siden. Da avslo Southampton et bud på 60 mill. kroner for nordmannen. Southamptons priskrav: 87 mill.

Hvis Newcastle bestemmer seg for å kjøpe Østenstad denne gangen, blir 29-åringen langt billigere.

(Dagbladet.no)

  • Egil Østenstad var ikke tilgjengelig for en kommentar i ettermiddag.