Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil forhandle med Derby om Bragstad

Bjørn Otto Bragstad har skrevet under sin personlige kontrakt, og Rosenborg vil selge stopperen til Derby. - Vi har dessverre ikke fått tak i noen i Derby hittil i dag, sier RBK-direktør Nils Skutle til Dagbladet.no.

Skutle har imidlertid ikke gitt opp, og vil forsøke igjen seinere i dag eller i morgen. RBK-direktøren håper forhandlingene kan starte slik at Bragstad kan reise til Premier League-klubben i løpet av uka.

- Vi har ikke sagt ja til Derby. For en måned siden fikk vi et bud, og vi har ikke fått et nytt nå. Vi håper på en dialog, sier Skutle.

RBK-direktøren innrømmer at Bragstad legger press på klubben ved å inngå personlig kontrakt før Rosenborg har avtalt salg.

- Det er alltid sånn at spillere legger press på oss. Det er normalt. Vi prøver å ta hensyn, være ordentlig og fair. Vi er opptatt av at både han og vi blir fornøyd, ikke bare agentene, sier Skutle.

Bragstad sier til Dagbladet i dag at han håper klubbene blir enige innen kort tid. Skutle tror Bragstad får det som han vil.

- Det haster for Derby å få Bragstad på plass, så jeg tror det løser seg, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media