Vil forlenge med Lillestrøm

Tyske Uwe Rösler (33) har hatt så stor suksess i LSK-trøya at han ønsker å forlenge kontrakten som går ut etter neste sesong.

LILLESTRØM (Dagbladet): - Jeg føler at jeg kan spille på høyeste nivå i to sesonger til, og derfor vil jeg gjerne forlenge kontrakten med ett år, sier Uwe Rösler til Dagbladet.

Mannen som fyller 34 år 15. november, har vært en fantastisk suksess siden overgangen til LSK i juli. Rösler scoret ni mål på ti LSK-kamper. Fem av dem i de to siste serierundene, og med en slik appetitt på scoringer er han blant de ti kandidatene du kan stemme fram som Månedens beste spiller i oktober.

I toppen neste år

- Det er naturligvis gøy at det har gått bra for meg. Men det er underordnet. Det eneste som betyr noe er at laget gjør det bra. Og i høstsesongen var det bare RBK som tok flere poeng enn oss. Vi var ubeseiret de åtte siste kampene, og det viser at vi har et bra lag og at selvtilliten er god. Neste sesong bør vi kjempe i toppen, sier Rösler.

- Jakter du på toppscorertittelen neste sesong?

- Mine personlige målsettinger forteller jeg ikke til pressen.

Skjermer familien Tyskeren snakker mer enn gjerne om fotball. Men så fort det dreier seg om litt mer private ting, setter han foten ned. Derfor vil han heller ikke la seg avbilde sammen med sin norske kone, Cecilie, og de to barna på to og fem år.

- Alt utenom fotballen er «my business». Hvem jeg er som privatperson har ikke offentligheten noe med. Og jeg har altfor mange erfaringer med tysk og engelsk presse til å slippe pressen langt innpå meg, sier Rösler.

Fotballferien tilbringer han sammen med familien på Mallorca, hvor han har kjøpt hus.

VIL BLI:</B> Tyske Uwe Rösler vil han enda et år til på Åråsen.