NØKTERN: Arsène Wenger vil ta det rolig på overgangsmarkedet i januar, til tross for at stallen trenger forsterkninger. Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis
NØKTERN: Arsène Wenger vil ta det rolig på overgangsmarkedet i januar, til tross for at stallen trenger forsterkninger. Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel RoddisVis mer

- Vil fortsette med produksjon av klubbens egne spillere

Wenger spår rolig overgangsvindu.

Arsenal-sjef Arsène Wenger (63) vil holde seg til klubbens tradisjoner og avle egne talenter fremfor å bruke mye penger på overgangsmarkedet i januar.

Tirsdag røk Arsenal ut av ligacupen etter et noe pinlig tap for Bradford. Laget har også mistet flere spillere det siste året, blant andre Samir Nasri, Cesc Fàbregas og Robin van Persie. Nå kan også Theo Walcott forsvinne fra londonklubben.

Til tross for dette vil ikke Wenger bruke store summer når overgangsvinduet åpner på nyåret.

- Min visjon er å fortsette med produseringen av klubbens egne spillere. Jeg vil kjøpe spillere på toppnivå utenfra, men hovedsakelig skal vi dyrke egne talenter, sier han.

Arsenal har ikke tatt et eneste trofé på de siste sju sesongene, og det skuffende resultatet i ligacupen har ikke styrket Wengers stilling som Arsenal-sjef.

- Jeg føler alltid press, noe som er naturlig i denne idretten for tiden. Samtidig ser jeg på meg selv som ansvarlig for hvordan denne klubben har utviklet seg. Jeg har vært her i 16 år og er en del av historien, sier franskmannen.

(NTB)