Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil fortsette som sjef for England

Kevin Keegan gir klare hint om at han ønsker å fortsette som engelsk landslagstrener etter at vikariatet går ut i sommer. - Det kan bli en løsning, sier Keegan. Og sjefen hans i Fulham, Mohamed Al Fayed, lover å fristille Keegan som en gave til ballfolket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv om Kevin Keegans debut som landslagstrener endte med 3- 0-seier over Polen, har han ikke glemt at han bare er vikar:

- Jeg har fire kamper som landslagssjef. Deretter håper jeg å gi den nye landslagssjefen en posisjon jeg sjøl ville likt å motta. Deretter skal jeg tilbake til Fulham, sier Keegan.

Men sjefen i Fulham, finansmannen og Harrods-eieren Mohamed Al Fayed, sier i et anfall av nasjonal seiersgalskap at han er villig til å la Keegan velge England framfor 2. divisjonsklubben han har kontrakt med.

- Nasjonen før Fulham

- Nasjonen kommer først, landets ære må gå på bekostning av Fulham. Det er Kevin som må velge, sier Al Fayed til Sunday Mirror.

- Hvis folket vil ha Kevin og fotballforbundet vil ha Kevin, da vil jeg gi ham til England - intet problem.

Og folket vil ha Kevin. I går var til og med den engelske sportsministeren på TV og mente at statsminister Tony Blair, som kjenner Keegan godt, burde overtale mirakelmannen til å fortsette.

  • Etter at Paul Scholes senket Polen med tre scoringer, får Keegan neppe fred for maset før han takker ja. Hvis da ikke England plutselig taper.

- Kan bli en løsning

Og Keegan åpner for livligere spekulasjoner med følgende utsagn:

- Det kan bli en løsning på en eller annen måte, men jeg ser ikke etter den nå. Tida er ikke inne for det ennå.

- Men jeg mener, hvem kjenner framtida? Jeg vil ikke være frekk mot tilhengerne og si «det var det, jeg gir blaffen», sier Keegan ifølge nyhetsbyrået PA.

Alle som så den lille mannen juble over engelske mål lørdag, forstår at han ikke forlater denne jobben med lett hjerte. Forrige uke sammenliknet han det å ta ut landslagstroppen med å la en liten unge forsyne seg fritt i en leketøysbutikk.

- Jeg skal nyte hvert sekund av dette. Det er mitt største øyeblikk som trener, sa Keegan lørdag kveld.

POPULÆR: Etter 3-0 seieren over Polen forlanger folket at Kevin Keegan blir permanent manager for England.