Vil fortsette som trener for Moss

MOSS (Dagbladet): Rune Tangen vil gjerne fortsette som mossetrener. Snaue tre uker som etterfølgeren til Erik Brakstad har gitt mersmak. Særlig god mersmak ga tre viktige hjemmepoeng mot Bryne i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg trives bra som trener og har de siste par åra innstilt meg på å drive med fotball etter jeg gir meg. Og etter tre uker som trener er jeg bare blitt mer gira på jobben, sier Tangen til Dagbladet. Han er ferdig med C-trenerkurset. Om han blir trener for Moss neste sesong, vil han og klubben prate nærmere om utover høsten. Rune Tangen vet heller ikke om han fortsetter som spiller dersom han blir trener neste år.

Lykkes

Som assistent har han nå med seg Geir Henæs - mannen med flest klubbkamper for Moss gjennom tidene. I går lyktes duoen ett hundre prosent i jakten på å overleve i Tippeligaen.

- Vi var nødt til å vinne i dag. Nervene lå tjukt utapå spillerne. Men vi klarte å vinne og nå tror vi at dette skal gå, mener Henæs.

- Spillermøtet var nesten som å sitte i kjerka. Det var stille. Og vi spilte nervøst i første omgang. Men i annen omgang slapp vi ned skuldrene og fikk det første målet. Det var utrolig viktig, sier Rune Tangen.

Målet var av det vakre slaget. En nydelig lissepasning fra Kasey Wehrman til Øyvind Storflor, som iskaldt satte ballen i mål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer