Vil fortsette som trener for Moss

MOSS (Dagbladet): Rune Tangen vil gjerne fortsette som mossetrener. Snaue tre uker som etterfølgeren til Erik Brakstad har gitt mersmak. Særlig god mersmak ga tre viktige hjemmepoeng mot Bryne i går.

- Jeg trives bra som trener og har de siste par åra innstilt meg på å drive med fotball etter jeg gir meg. Og etter tre uker som trener er jeg bare blitt mer gira på jobben, sier Tangen til Dagbladet. Han er ferdig med C-trenerkurset. Om han blir trener for Moss neste sesong, vil han og klubben prate nærmere om utover høsten. Rune Tangen vet heller ikke om han fortsetter som spiller dersom han blir trener neste år.

Lykkes

Som assistent har han nå med seg Geir Henæs - mannen med flest klubbkamper for Moss gjennom tidene. I går lyktes duoen ett hundre prosent i jakten på å overleve i Tippeligaen.

- Vi var nødt til å vinne i dag. Nervene lå tjukt utapå spillerne. Men vi klarte å vinne og nå tror vi at dette skal gå, mener Henæs.

- Spillermøtet var nesten som å sitte i kjerka. Det var stille. Og vi spilte nervøst i første omgang. Men i annen omgang slapp vi ned skuldrene og fikk det første målet. Det var utrolig viktig, sier Rune Tangen.

Målet var av det vakre slaget. En nydelig lissepasning fra Kasey Wehrman til Øyvind Storflor, som iskaldt satte ballen i mål.

Håp

- Da er det håp i hengende snøre. Hvis vi hadde tapt, ville vi vært ferdige. Nå ser vi framover til kampen mot Start om 14 dager med selvtillit, sier Øyvind Storflor. Han er toppscoreren til Moss med seks nettkjenninger hittil i år, og han er storfornøyd med den nye treneren.

- Med Rune har vi sluppet opp mer på trening. Vi har løse og ledige treninger og fokuserer på å spare kreftene til kampene, forteller Storflor.

DEILIG: Tre poeng smakte utrolig godt for trener Rune Tangen.