Vil gå fra Glimt

Etter et ny trøstesløs kamp ønsket Øystein Gåre spillerne sine god ferie, og fortalte at han vil vurdere stillingen sin de nærmeste dagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BODØ (Dagbladet): Glimt-treneren var forbi forbannet-stadiet etter 1- 2-tapet mot Vålerenga. Umiddelbart etter kampen fortalte han spillerne at han vil bruke ferien til å tenke over om han skal trekke seg som hovedtrener. Overfor Dagbladet beskriver han situasjonen i Bodø/Glimt som apatisk.

-  Vi er omgitt av apati. Jeg er misfornøyd med alt, helheten. Det gjelder ledelsen, spillerne, publikum, hele Bodø by. Det er så vidt folk gidder, sier Gåre.

Og tar i neste åndedrag et knallhardt oppgjør med seg selv.

-  Hadde jeg vært Kjetil Rekdal, hadde jeg vært på førstesidene i Dagbladet og VG for lenge siden. Pressen har vært altfor snille med meg. Men de synes jo bare synd på meg, fnyser han.

-  Bortforklaringer

For Gåre innser at jobben som er gjort i Glimt de siste ukene, ikke har holdt mål.

-  Det som skuffer meg i dag, er at spillerne ikke gjør det vi ble enige om før kampen. Og det er de som snakket høyest før kampen, som gjør minst. Det er for mye bortforklaringer. Det vi viste mot Vålerenga, var takter av spill som hører hjemme i en annen divisjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer