Overgangsfeide kan havne i retten

Vil gå til søksmål etter Barcelonas overgangskupp: - Nok er nok

Roma er rasende etter at Malcom dro til Barcelona.

SINT: Ramon Rodriguez Verdejo, bedre kjent som Monchi, sier at Roma ser på hvilke rettslige skritt de kan ta etter Barcelonas overgangskupp. AP Photo/Andrew Medichini
SINT: Ramon Rodriguez Verdejo, bedre kjent som Monchi, sier at Roma ser på hvilke rettslige skritt de kan ta etter Barcelonas overgangskupp. AP Photo/Andrew Medichini Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag annonserte både Roma og Bordeaux at klubbene hadde kommet til enighet om en overgang for Malcom. Begge klubbene la ut nyheten i sine kanaler, og alt virket klappet og klart.

Tirsdag kveld ble det brasilianske stjerneskuddet presentert som Barcelona-spiller.

Det får den italienske storklubben til å se rødt. De vurderer å gå til søksmål etter spanjolenes overgangskupp.

- Vi hadde en avtale

- Vi ser på hvilke muligheter vi har og om vi kan stille dem for retten, forteller Romas sportsdirektør, Monchi, til klubbens egen nettside.

Han sier at Roma offentliggjorde overgangen fordi Bordeauxs president, Stephane Martin, fortalte at de hadde planer om å gjøre det samme. Mange klubber var interessert i Malcom, og Roma var glad for å få på plass avtalen så fort som mulig.

Etter at 21-åringen ble annonsert klar for Roma, kastet Barcelona seg inn i kampen, la et høyere bud på bordet, og plutselig fikk Roma beskjed om at de måtte tilby like mye. Hvis ikke endte brasilianeren opp i en annen klubb.

- Jeg sa til ham (Martin) at vi hadde en avtale, men jeg fikk til svar at ingenting var signert. Jeg sa ifra til vår president, som ga grønt lys til å øke budet. Det var mot min mening, men han var villig til å gjøre det, forteller Monchi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer