Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil gi Deila og Neville sparken: - Det verste jeg har sett

Mens Mourinho skal være på vei til Old Trafford

(Dagbladet): Å være fotballtrener er en knalltøff oppgave. Å være manager i en internasjonal storklubb medfører et enormt press. Kontrakter brytes oftere enn de fullføres. Kun en liten periode med motgang kan gi deg sparken i denne brutale og utålmodige bransjen.

Celtics norske manager Ronny Deila og Valencia-manager Gary Neville kan fort bli de neste fotballtrenerne som mister jobben. Kanskje får de også følge av Manchester United-manager Louis van Gaal.

Deilas gutter tapte 1-2 borte mot Aberdeen i går, mens Nevilles elever ble ydmyket med 0-7 mot Barcelonas stjernegalleri. Nå vil anerkjente profiler ha managerne sparket.

- Jeg ser ingen bedring i Celtic. Hvis det var opp til meg, ville jeg ha sparket Ronny Deila, sier Sky Sports fotballekspert Andy Walker.

SLITER: Gary Nevilles managerjobb i Valencia er i fare. Foto: Bagu Blanco/BPI/REX/Shutterstock
SLITER: Gary Nevilles managerjobb i Valencia er i fare. Foto: Bagu Blanco/BPI/REX/Shutterstock Vis mer

Neville får omtrent samme beskjed av Valencias keeperlegende Santiago Canizares.

- Tapet mot Barcelona er det verste jeg kan sett. Jeg venter på at Neville vil gi seg som manager og be om unnskyldning. Hvis Valencias klubbdirektør fortsatt tror på Neville, blir jeg skuffet, sier klubblegenden til Daily Mail.

- Det beste er om han trekker seg. Det burde han gjøre. Jobben Neville har gjort med Valencia, er rett og slett altfor dårlig, mener Canizares.

- Mourinho på vei til Old Trafford Også rundt Nevilles favorittklubb, Manchester United, verserer det sterke meninger og rykter vedrørerende trenerspørsmålet. Selv om Louis van Gaal fikk en etterlengtet opptur med den overbevisende 3-0-triumfen over Stoke på tirsdag, er det fortsatt mange som vil ha nederlenderen fjernet fra sjefsstolen.

Det blir imidlertid ikke Neville som eventuelt kommer inn. I likhet med eks-lagkompisen Ole Gunnar Solskjær har Manchester United-legenden trolig svekket sine aksjer for å bli van Gaals etterfølger.


Ifølge Manchester Evening News skal José Mourinho være på inn dørene på Old Trafford. Etter at Josep Guardiola ble klar for rivalen Manchester City, skal portugiseren være den største favoritten til å bli Manchester Uniteds neste manager.

Sky Italia journalist Alessandro Alciato hevder på sin Twitter-konto at en avtale mellom Manchester United og Mourinho skal være nært forestående.

Manchester United innehar 5. plassen i Premier League, er ti poeng bak serieleder Leicester og fem poeng Arsenal på den viktige 4. plassen.

KLUBBJAKT: José Mourinho er favoritten til å bli Manchester Uniteds neste manager. Foto: Andrew Matthews/PA via AP
KLUBBJAKT: José Mourinho er favoritten til å bli Manchester Uniteds neste manager. Foto: Andrew Matthews/PA via AP Vis mer