Vil gi Drillo en på tygga

«Nordmennene ga Olsen en medalje, jeg har lyst på å gi ham en på tygga». Denne salven står å lese i dagens The Mirror, sitat storkjeften Vinnie Jones. Som mener han er den rette mannen til å lede Wimbledon de siste to kampene.

Filmskuespiller Jones, tidligere hardhaus hos Wimbledon, fortsetter i samme stil:

- Oi! Det første jeg ville gjøre i Wimbledon var å samle alle de spillerne Egil Olsen har kjøpt og kaste dem ut i River Wandle, som ligger i enden av vårt treningsfelt. De er en flokk med nordmenn som er en skam for vikingene. Olsen innkjøp har vært en skandale, og han må ta skylda for det, sier Vinne.

Han tenker da på Tore Pedersen, Trond Andersen, Martin Andresen og Andreas Lund. Islendingen Hreidarsson løper rundt for å ikke bli forkjølet, mener Vinnie, mannen som nylig ble beskyldt for å ha havnet i slåsskamp. Med bestekompisen John Hartson. For å finne ut hvem som er tøffest.

Sigar-Vinnie

Vinne Jones er intervjuet sittende i en sofa, røykende en diger sigar. Ikke en mann etter Drillos smak.

- Olsen skulle ha vært sparket for seks kamper siden, sier Vinne - og fortsetter:

- Han fjernet gutsen fra Wimbledon da han kom, og han fornærmet ærlige spillere som ga alt for klubben.

Gasser seg

«Boss in the wellies had to get the boot!» skriver The Sun.

Avisa mener Egil mistet all respekt da The Cray Gang stoppet å yppe seg. The Sun mener sør-London-klubben aldri forsto nordmannens fotballfilosofi.

The Times er mer moderate, men også de gasser seg i Drillos avgang. Og de neste som får pepper? Røkke og Gjelsten kanskje?