Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vil gi golf et mer sexy image

Sophie Sandolos nakenkalender sjokkerer golfverdenen.

(Dagbladet.no): Kvinnelige og mannlige utøvere innenfor mange forskjellige idrettsgrener har kastet klærne de siste årene, men gentlemanssporten golf har i det minste vært spart for de største «nakensjokkene».

Inntil nå.

Den italienske golferen Sophie Sandolo lanserte nylig sin kalender, der hun poserer avkledd i mer eller mindre utfordrende positurer.

Selv er hun storfornøyd med bildene, som hun innrømmer at hun laget for å gi folk et litt annet bilde av den tradisjonsrike og kanskje litt trauste golfsporten.

- Golf trenger mer synlighet, glamour og et nytt image. Jeg har forsøkt å gi mitt lille bidrag for å åpne dørene som kanskje kan gi sporten jeg elsker og spiller litt mer beryktethet, sier Sandolo i en pressemelding.

28-åringen, som har en grad i markedsføring fra UCLA, er ikke blant golfsportens største stjerner. I fjor oppnådde hun sitt foreløpige karrierehøydepunkt med delt 2. plass i Spanish open.

- Min første sexy kalender representerer min forkjærlighet for golf og et ønske om frihet, sier Sandolo i pressemeldingen.

image: - Vil gi golf et mer sexy image
PÅ JOBB: Sophie Sandolo når hun spiller golf.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media