Vil gi sentralborddamene gullbonus

Brann med sosialdemokratisk modell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Brann hadde ikke avtalt noen bonus for seriegull før denne sesongen, men nå begynner bergenserne å løsne på lommeboka. Seier i kveldens kamp mot Lillestrøm på Åråsen vil gi bergenserne en solid ledelse før seriens fire siste kamper.

Fra før har bystyret satt av en million kroner til en eventuell gullfeiring. Nå sier klubbledelsen at hele Brann kan vente seg noen bonuskroner dersom gullet skulle hentes hjem til Vestlandet før første gang siden 1963.

– Jeg kommer til å legge fram en innstilling overfor styret på neste styremøte, hvor jeg foreslår at vi betaler ut en gullbonus til alle i klubben, ikke bare til spillerne, forteller direktør Bjørn Dahl til BA.

Dahl lover bonus til ansatte på sentralbordet så vel som Martin Andresen. Dahl sier alle de rundt 60 ansatte i fotballklubben skal honoreres hvis 2007 blir et jubelår.

– Alle må bidra på en førsteklasses måte for at vi skal levere et førsteklasses produkt. Derfor vil jeg ha en sosialdemokratisk modell der hele organisasjonen belønnes, sier Brann-direktøren.

– Spillerne er mest synlig i Brann, men det er mange i administrasjonen og andre steder i organisasjonen som legger forholdene til rette for dem hver eneste dag. De fortjener en oppmuntring, og for dem vil en slik bonus antakeligvis bety mer enn for spillerne, mener Dahl.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer