Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil gjøre det «mulige og umulige» for å holde Messi i Barcelona

Klar melding fra presidenten.

SKAL INGEN STEDER: Lionel Messi har en tid vært borte fra fotballen med en skade, men er ventet tilbake over nyttår. Barcelonas president Sandro Rosell kommer med en klar melding når det gjelder argentinerens framtid. Han vil gjøre alt som står i hans makt for å holde ham på Camp Nou. Foto: AFP PHOTO/ LLUIS GENE
SKAL INGEN STEDER: Lionel Messi har en tid vært borte fra fotballen med en skade, men er ventet tilbake over nyttår. Barcelonas president Sandro Rosell kommer med en klar melding når det gjelder argentinerens framtid. Han vil gjøre alt som står i hans makt for å holde ham på Camp Nou. Foto: AFP PHOTO/ LLUIS GENE Vis mer

Lionel Messi kommer ikke til å forlate Barcelona så lenge Sandro Rosell har styringen i klubben.

Det opplyste Barcelona-presidenten selv torsdag.

- Så lenge jeg er president i Barcelona vil vi gjøre alt i vår makt, både det mulige og det umulige, for at Messi skal bli værende i klubben, sa Rosell under en presentasjon av en ny samarbeidspartner til klubben.

Argentineren Messi går for tiden skadd og spiller trolig ikke før i januar. Han nåværende kontrakt løper ut 2018 og da vil han være nærmere 31 år.

Spekulasjonene om at Messi en gang vil gå fra klubben ble satt i gang da Barcelonas økonomiske nestsjef, Javier Faus, sa at han ikke så noen grunn til å reforhandle den kontrakten.

Ifølge spanske medier kan Messi kjøpes ut for 2 milliarder kroner. Det er svært få, om ingen. klubber som har råd til det.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media