Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil gjøre Tommy til millionær

BODØ (Dagbladet): Bodø/Glimt- Stabæk 1-3. Tommy Svindal Larsen satte inn to knallperler på Aspmyra, skjøt Stabæk inn i gullstriden - og ble deretter tilbudt Norges kanskje feteste kontrakt. Men Tommy vil til England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tommy har vraket Erik Solér som proffagent - og hyret Rune Hauge.

Slikt gjør bare en spiller med dårlig tid. I mellomtida stresser Stabæk-sjef Ingebrigt Steen Jensen veldig for å beholde stjernespilleren. Og han er optimist.

- Tommy signerer i løpet av et par dager. Da er han vår for tre nye år, tror han.
- Får han sjusifret årslønn?

- Ja. Jeg kan bekrefte at Tommy er den første spilleren i Stabæk som kommer til å tjene mer enn én million i året.

Ryktet vet å fortelle at «Guds gave til fotballen» allerede hever 1,1 million kroner i lønn på Nadderud. Det vil ingen kommentere.

På SAS-hotellet i Bodø forsøkte Ingebrigt Steen Jensen å få underskriften på papiret. Bare feltet over den stiplede bunnlinja var blank.
Men Tommy motsto fristelsen. Han venter litt til.

- Jeg vil gjerne til England, og har sagt opp avtalen med agent Erik Solér. Det skjedde litt for lite rundt Solér, så jeg ringte til Rune Hauge. Jeg har bedt ham om å prioritere de sju-åtte største engelske klubbene, sier 24-åringen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!