Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil ha Bakke ut sesongen

Villa-manageren har hatt et møte med Eirik.

(Dagbladet.no:) Eirik Bakke har hatt suksess under sitt låneopphold i Aston Villa. Såpass bra har det gått at manager David O\'Leary nå kjemper for å beholde midtbanespilleren ut sesongen.

Skader har satt en stopper for sogndølens utvikling i Leeds de siste to sesongene, men på Villa Park har Bakke både fått tillit og sluppet nye skader. Nå håper begge parter at Bakke kan bli i Birmingham ut sesongen.

- Jeg har informert klubben at jeg ønsker å beholde Eirik ut sesongen, sier O\'Leary til Sporting Life.

Han forteller også at Bakke selv håper på det samme:

- Eirik vil bli her. Han har vært på mitt kontor og sagt det er her han vil være resten av sesongen.

Hvorvidt det kan bli aktuelt å kjøpe Bakke ved sesongslutt vil ikke O\'Leary spekulere i nå:

- Han trenger denne sesongen på å komme skikkelig i form. Men fortsetter han i samme spor vil han være en veldig attraktiv spiller for mange klubber. Men jeg tenker ikke på neste sesong, jeg vil bare sikre meg ham for nå!

VIL HA BAKKE:</B> Eirik Bakke er ønsket i Villa også framover.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling