Vil ha Bengt i Nürnberg

Nürnberg-kaptein Tommy Svindal Larsen har anbefalt klubbledelsen å kjøpe Brugge-spiss Bengt Sæternes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ble Svindal Larsens tyske klubb i praksis klar for comeback i Bundesligaen. Nå er klubben på spillerjakt, og den norske midtbanedirigenten har allerede sagt sitt:

- Jeg har anbefalt Bengt Sæternes. Som også Rosenborg har lagt merke til, så har Bengt gitt signaler om at han kan være interessert i gjøre noe annet. Og med den måten vi spiller på - med å ligge litt bakpå og satse på kontringer - vil Bengt passe godt inn, sier Tommy Svindal Larsen til Dagbladet.

Sæternes har kontrakt med Brugge ut sommeren 2005. Også Bodø/Glimt har varslet interesse for sin gamle spiss.

15- 16 uten kontrakt

Nürnberg sikret opprykket etter mandagens 3- 1-seier mot Arminia Bielefeld. Det gjenstår tre serierunder i 2. Bundesliga, men Nürnberg ligger ni poeng foran fireren, og har overlegen målforskjell. De tre beste rykker opp.

Nå satser den tradisjonsrike klubben på å unngå tidligere års heisturer. Tre av klubbens fem siste opprykk er nemlig fulgt av nedrykk innen to sesonger. Så nå skal det kjøpes.

- Det er 15- 16 spillere som er kontraktsløse etter denne sesongen. Så her blir det forandringer. Det blir nok fire- fem nye spillere i tillegg til dem vi allerede har skaffet oss. Vi har ikke økonomi til å handle på øverste hylle, men det er mange gode Bosman-spillere på markedet, påpeker Svindal Larsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer