Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil ha Boasson Hagen som erstatter for klassikerstjerne

Manageren bekrefter samtaler.

VURDERER ALTERNATIVENE: Edvald Boasson Hagen i kontakt med flere lag foran neste sesong. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)
VURDERER ALTERNATIVENE: Edvald Boasson Hagen i kontakt med flere lag foran neste sesong. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(procycling.no): Edvald Boasson Hagen er i samtaler om en overgang til det tyske laget Giant-Alpecin, det bekrefter hans manager Birger Hungerholdt til TV2.no.

Det var cyclingnews.com som først omtalte saken.

Sykkelnettstedet melder at Boasson Hagen ønskes ettersom laget ikke klarer eller vil re-signere kontrakten til John Degenkolb, som går ut etter årets sesong.

Derfor vil de bringe inn nordmannen som en erstatter for den tyske klassikerstjernen, som har vunnet både Milano-San Remo og Paris-Roubaix.

- Det er flere andre lag som har vært i kontakt. Vi hører på hva de har å komme med og vurderer våre alternativer, forteller Hungerholdt til TV2.no.

Vil ha tidlig avklaring Med utgående kontrakt er rudsbygdingen en av de mest attraktive rytterne på markedet, naturlig nok etter at 28-åringen har funnet tilbake til toppformen denne sesongen.

Boasson Hagen har fått en ny vår i Dimension Data og Hungerholdt utelukker ikke at nordmannen blir i det sørafrikanske laget.

- Det er litt tidlig å si hva som blir utfallet ennå. Det er svært sjelden man tar slike avgjørelser så tidlig.

Han sier likevel at de ikke kommer til å vente veldig lenge med å ta avgjørelsen.

- Det er fint å få det avklart så tidlig som mulig, sier Hungerholdt til TV 2.

Artikkelen er levert av sykkelnettstedet procycling.no!

Hele Norges coronakart