Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil ha byste av Petter Solberg

Men Subaru-føreren vil vente.

Oslo (ANB): En byste i granitt av rallykjører Petter Solberg kan bli en realitet dersom ordfører Stein Håland i Spydeberg får det som han vil.

Nå inviterer Spydeberg-ordføreren næringsdrivende og private sponsorer til et spleiselag for å få laget en skulptur av kommunens store sønn og verdensmester.

– En ubeplantet plass på plenen mellom kommunehuset og idrettshallen er ideell for en statue av Petter Solberg. Dette er kun en idé, men jeg vil lufte det for politikerne så fort som mulig, sier han til Smaalenenes Avis.

Hovedpersonen selv synes bysteforslaget er flott.

– Det er både hyggelig og moro, men jeg skal kjøre rally i mange år til, og har også planer om å vinne flere verdensmesterskap. Derfor synes jeg skulpturen kan vente noen år, mener Spydeberg-ekspressen. (ANB)

<B>SPYDEBERGS STORE SØNN:</B> Ordføreren i Spydeberg ønsker en egen byste av Petter Solberg. Forhåpentligvis ikke i denne posituren.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling