Vil ha Camilla i bursdagspresang

I morgen fyller Bækkelaget 90 år. Bursdagspresangen håndballjentene og ledere for elitelaget ønsker seg mest er en erstatter for den sykmeldte Gitte Madsen. Øverst på prioriteringslista står danske Camilla Andersen.

Men da må først en sponsor dukke opp på bursdasgselskapet som har midler nok til å lokke Camilla over fra Fredriksberg i København til Bækkelagshøgda i Oslo.

- Vi jobber med saken og sonderer terrenget. Utvalget er begrenset fordi vi ikke kan bruke spillere som allerede har vært i aksjon i e-cupen for sine klubber denne sesongen, sier lederen av styringsgruppa for BSKs håndballelite, Lars Lie til Dagbladet.

Godt tips

- Men Camilla har ennå ikke spilt e-cupkamper i høst ettersom Fredriksberg er seedet i EHF-cupen.

- Camilla Andersen er nok et godt tips. Men her en det en meget viktig bit som må på plass først, nemlig penger.

- Det står på kroner og ører. Vi har fortsatt en ledig plass på drakta som vi håper å selge til en sponsor, sier Lars Lie. Camilla Andersen har spilt for Bækkelaget tidligere og hun var den første klubben tenkte på da Anja Andersen måtte slutte på grunn av hjerteproblemer.

Da sa Camilla nei takk.

Men for en drøy måned siden var beskjeden fra den danske ballkunstneren:

- Kommer Bækkelaget med et godt tilbud, så er jeg klar til å flytte.

TV 2 betaler

Denne uka uttrykte Camilla i tillegg stor misnøye med den nye treneren i Fredriksberg, franske Carole Martin (trente Tertnes forrige sesong).

Camillas danske klubb har enda dårligere økonomi enn Bækkelaget, og det er dansk TV 2 som betaler stjernespillerens lønn.

Sykmeldt

I fjor var dansk TV 2 interessert i å overføre Bækkelagets kamper i serien og e-cupen mot en god betaling. En mulig løsning er å få danskene til å overføre sitt Camilla-engasjement til BSK. Bækkelaget er med i Champions League. Det er ikke Fredriksberg.

  • Gitte Madsen er sykmeldt på ubestemt tid med prolaps.

- Jeg holder meg helt i ro. Forrige uke hadde jeg det slett ikke godt. Jeg satser på å komme tilbake, men aner ikke når, sier Gitte til Dagbladet.