Vil ha Cantona til Bergen

Bergenserne Henrik Holm og Terje Høyheim håper å lokke Eric Cantona til byen, hvis de får arrangere strandfotballcup i Bergen.

Duoen skal i første omgang ta ut et skandinavisk landslag i strandfotball i Monaco i begynnelsen av september, skriver Bergensavisen.

Etter hvert håper Holm og Høyheim å arrangere en strandfotballcup i Bergen.

- Da er det realistisk å tro at Eric Cantona kommer til byen. Han er spillende trener for det franske landslaget i strandfotball, og har skrevet under for tre nye år i Pro Beachsoccer, forklarer Henrik Holm.

Den tidligere Manchester United-stjernen er bare en av mange fotballstorheter som på sine eldre dager fortsetter å spille ball - nå med sand som underlag.

Chris Waddle (England), Emillio Butragueno, Michel, Julio Salinas, Andoni Goikoetxea (Spania) og Junior, Jorginho og Romario (Brasil) er andre kjente fotballnavn som er fortsatt er aktive.

- Vi er på jakt etter investorer og sponsorer. Dessuten må vi finne en egnet hall i Bergen, opplyser Holm, som drømmer om å lokke strandfotballstjernene til byen.

(NTB)

TIL BERGEN? To bergensere prøver å få Eric Cantona til Bergen. Her er franskmannen i aksjon under en strandfotballturnering i juni. Foto: SCANPIX/AP