Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil ha Drillo uansett

BISLETT (Dagbladet): Vålerenga- Moss 1- 0. Vålerenga vil ha Drillo neste sesong, uansett om redningsaksjonen hans lykkes eller ikke. - Vi ønsker å få ham med som trener selv om det skulle bli nedrykk, sier Vålerenga-leder Jon H. Nordbrekken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men i går kunne Vålerenga juble for tre viktige poeng. Seieren over Moss betyr fjorten dager med litt lavere puls i VIF-brakka, selv om laget fortsatt ligger under streken.

For Drillos redningsaksjon til 300000 kroner har gitt Vålerenga brukbar avkastning så langt: to strake hjemmeseirer, og seks poeng på tre kamper.
Men både spillere, trenere og ledelsen tror de må vente til siste serierunde før de vet hvilken divisjon de skal spille i neste år.

Den usikkerheten preger framtidsplanleggingen i VIF-brakka.

Et nedrykk vil koste Oslo-klubben dyrt, og investor Ola Mæle sa i forrige uke at Vålerenga måtte belage seg på kraftige nedskjæringer hvis de ender under streken.

- Er ønsket om å få Drillo til å bli i klubben avhengig av at dere beholder Tippeliga-plassen?
- Nei. Vi ønsker å få ham med som trener uansett. Men det blir ingen avklaring med det første. Vi vil ikke stresse Egil med spørsmål om neste sesong ennå. Nå handler det bare om én ting: å unngå nedrykk. Og vi har ikke rykket ned ennå. Jeg har tro på at vi klarer oss, sier Nordbrekken

I så fall trenger Vålerenga poeng. I går fikk de tre viktige - og gjorde samtidig Moss til en deltaker i nedrykkskampen. Men Vålerenga liknet på det bunnlaget de er for tida.

- Det merkes at vi er et lag som kjemper for å overleve. Vi gjorde en del feil fordi spenningsnivået er så høyt, mener Drillo, som var særlig misfornøyd med den defensive organiseringen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!