Vil ha Erlandsen vekk omgående

Arne Erlandsen var veldig skuffet over LSKs spill mot Sogndal. Men Kanarifansen er enda mer skuffet: De ønsker treneren ut av klubben umiddelbart.

LILLESTRØM (Dagbladet): - Det har utviklet seg en bred misnøye blant Kanarifansen mot Arne Erlandsen. Vi har den beste spillerstallen på mange år, og likevel virker vi helt tannløse. Det beste for klubben vil være å skifte trener nå, ikke vente til Erlandsens kontrakt går ut etter sesongen, sier Morten Veening, leder for Kanarifansen, til Dagbladet.

I fansens diskusjonsforum har frustrerte fans spredt sin edder og galle over mannen som har ledet LSK i sju sesonger:

KAMPFAKTA

Tippeligaen

Lillestrøm- Sogndal 1- 0 (0- 0). Mål: 1- 0 Arild Sundgot (str. 77). Dommer: Roy Helge Olsen, Våg. Ingen kort. Tilskuere: 4637.

«Nok er nok», «Krise», «Takk og farvel Arne» og krav om at Erlandsen må vurdere sin stilling er blant innleggene.

Slutter uansett

Erlandsen lar seg likevel ikke stresse av at mange av klubbens største tilhengere nå vender seg mot ham.

- Om jeg hadde brydd meg om hva folk skriver på mailinglister, måtte jeg ha sluttet å jobbe. Om jeg hadde blitt stressa av det, ville det blitt umulig å formidle videre til spillerne at de ikke må bli stressa, sier Erlandsen.

- Fansen ønsker at vi skal vinne alle kamper, men kanskje er jeg mer realist enn mange andre i miljøet, sier han.

Erlandsen er innstilt på å jobbe knallhardt for klubben ut sesongen, for så å overlate ansvaret til nye krefter.

- Jeg er ikke her neste sesong. Det har vært klart lenge. Om jeg får fullføre sesongen er opp til styret i klubben. Ifølge kontrakten kan de si meg opp når som helst.

Sentralt plasserte kilder i LSK-miljøet bekrefter også at Erlandsen definitivt ikke vil bli tilbudt ny kontrakt. Klubben skal ha ny trener. Dermed basta.

- Svakeste hittil

Kritikken mot Erlandsen går på spillestil, og at han ikke får nok ut av mannskapet. I går ga Kanarifansen høylytt uttrykk for sin misnøye ved å pipe da lagene gikk til pause. Erlandsen følte de var i sin fulle rett til det.

- Jeg er naturligvis glad for de tre poengene, men prestasjonsmessig er dette det svakeste vi har gjort hittil i år, sier Arne Erlandsen til Dagbladet.

Han følte at gutta var preget av motgangen og all kritikken som har rammet laget som før sesongen var utpekt blant gullfavorittene.

SNART SLUTT: LSK-trener Arne Erlandsen er inne i sin siste sesong for klubben. - Det har vært klart lenge. Om jeg får fullføre sesongen er opp til styret i klubben, sier han.