Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vil ha flere barn

I går tok Lina Olsson Rosenberg (30) sitt fjerde strake seriegull med Larvik. Neste store mål er å vinne OL med Norge. Så er det trolig slutt.

NADDERUDHALLEN (Dagbladet): Hun har vunnet så mye med Larvik i elitserien, at hun har kommet ut av tellingen. Gårsdagens seriegull var det fjerde strake.

- Hvor mange seriegull har jeg nå? Hmmm, det er i hvert fall seks til sammen, flirer Olsson Rosenberg.

Og selv om man i Larvik begynner å snakke høyt om å ta en Rosenborg, elleve strake seriegull, så komme ikke Lina til å være med på den rekka.

Flere barn

- Du vet, datteren min Frida (2) har begynt å mase om å få søsken, og jeg er definitivt klar for å få flere barn. Neste gang jeg blir gravid er det slutt på håndballen. Men jeg lover å satse fram mot OL i 2004 først. Det vil jeg ha med meg, sier Lina Olsson Rosenberg til Dagbladet.

For livet som håndballmamma på ypperste klubb og landslagsnivå tærer på.

- Det var tøft å komme tilbake etter at jeg fikk Frida. Hadde jeg visst på forhånd hvor tøft det var, så hadde jeg kanskje ventet med barn til etter karrieren.

Etter at hun ble norsk statsborger har hun fått landslaget i tillegg.

- Det har vært veldig mye mer slitsomt enn bare å ha klubblaget. Det har vært en stor omstilling for meg. Både fysisk og psykisk å takle det ekstra presset. Men forhåpentligvis har jeg fått litt mer erfaring, og blir litt mer vant til det nå, sier Lina, som blant annet fikk et brutalt møte med norsk presse etter den svake EM-finalen. Olsson Rosenberg og lagvenninnen Katja Nyberg fikk høre at de var sutrete som ikke tålte kritiske spørsmål fra pågående og skuffede journalister.

Cupfest

Landslagssjef Marit Breivik har allerede hatt møter med Olsson Rosenberg og Katja Nyberg om det som skjedde under EM, og Breivik har definitivt tenkt å ha med svorske Lina til OL.

- Ja, hun er helt klart i planene, sier Breivik til Dagbladet.

- Men hun sier hun vil gi seg for å få flere barn etterpå?

- Ja, og det er en vurdering jeg har full forståelse for. Det er naturlig det.

I går var Lina Olsson Rosenberg tilbake i god gammel form mot Stabæk. Hun regjerte kampen de 40 minuttene hun var utpå, og ble toppscorer med 10 mål. Etterpå var gleden over seriegullet i beste fall sporadisk hos de seiersvante Larvikjentene. Feiringen er utsatt til lørdag, etter cupfinalen der serietoer Nordstrand venter på motsatt halvdel i et nesten utsolgt Oslo Spectrum.

- Vi sparer festen til etter den kampen. Den vil vi vinne. De to siste åra har vi tapt i semifianlen, så det blir artig, sier Lina.

HÅNDBALLMAMMA: - Neste gang jeg blir gravid er det slutt på håndballen. Men jeg lover å satse fram mot OL i 2004 først, sier NM-grossisten Lina Olsson Rosenberg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling