Vil ha flere gamliser

Newcastle-manager Graeme Souness.

(Dagbladet.no): Sesongen nærmer seg slutten, og en som kanskje er ekstra glad for akkurat det er Newcastle-manager Graeme Souness.

Souness er nemlig utålmodig etter å bygge om stallen.

- En del av meg vil avslutte nå, fordi det gir oss en mulighet til få inn nye spillere - og klubben trenger nye fjes, sier han til The Evening Chronicle.

Newcastle har nå spilt syv ligakamper uten å vinne, noe som selvsagt bekymrer Souness. Til sommeren ønsker han å hente inn eldre, erfarne spillere.

Klubben har nemlig i overkant mange unge talenter - blant dem som er aktuelle i en startoppstilling mot Fulham i kveld er James Milner, Darren Ambrose, Charles N\'Zogbia, Steven Taylor og Peter Ramage

- De som står på lista vår vil gjøre supporterne fornøyde. Men å ønske dem er ikke nødvendigvis det samme som å få dem, påpeker han.

En gamlis som ventes å stå over i kveld er Alan Shearer. Han trenger hvile, mens Robbie Elliott er sistemann på en allerede lang skadeliste.

For Fulham er Mark Pembridge tilbake. Chris Coleman ventes å gi Collins John fornyet tillit sammen med Andy Cole på topp.

SKUFFENDE SESONG: Graeme Souness har hatt en skuffende sesong med Newcastle. Nå håper han en sommeropprydning i stallen skal gjøre susen.