Real Madrid

- Vil ha Haaland og Mbappé

Det er den spanske avisa Marca som hevder at Real Madrid på ingen måte har gitt opp signeringene av de to superstjernene.

PÅ ØNSKELISTA: Sommeren 2022 kan bli spennende sett med Real Madrid, dersom de får tak i blant andre Erling Braut Haaland. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
PÅ ØNSKELISTA: Sommeren 2022 kan bli spennende sett med Real Madrid, dersom de får tak i blant andre Erling Braut Haaland. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert

Veldig mye av sommeren på Santiago Bernabéu gikk til spekulasjoner rundt en overgang for Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain.

Flere medier rapporterte at Real Madrid til slutt la hele 200 millioner euro på bordet for å sikre seg den franske VM-vinneren, som bare har et år igjen av kontrakten sin.

Det hele ebbet ut i ingenting for Real Madrid, men skal vi tro den spanske avisa Marca, så kan president Florentino Pérez allerede ha planene klare for sommeren 2022.

Kontraktssituasjonen

Det er nemlig den troverdige journalisten José Félix Díaz som rapporterer at Real Madrids ønske neste sommer er å samle Erling Braut Haaland og Kylian Mbappé i den spanske hovedstaden.

Første ledd i denne planen dreier seg om at Mbappé vil stå uten kontrakt neste sommer, og kan dermed signere for Real Madrid uten å måtte forholde seg til Paris Saint-Germain.

Fra og med 1. januar 2022 kan nemlig Real Madrid forhandle åpent med Mbappé om en kontrakt, og det skal herske optimisme om at man endelig lander hans signatur, heter det fra Marca.

INGEN OVERGANG: Kylian Mbappé ble værende i Paris. Foto: REUTERS/Gonzalo Fuentes
INGEN OVERGANG: Kylian Mbappé ble værende i Paris. Foto: REUTERS/Gonzalo Fuentes Vis mer

Det at Real Madrid ikke behøver å legge store penger på bordet til en klubb for å sikre seg Mbappé, gjør at en overgang, etter all sannsynlighet, vil bli langt rimeligere.

Det skal føre til at Real Madrid, for alvor, ønsker å kaste seg inn i kampen om Erling Braut Haaland, melder Marca.

SPORTSNYHETER: - Alf Inge Haaland og Mino Raiola, henholdsvis far og agent til Erling Braut Haaland, har landet i Barcelona. Det skriver avisa Sport. Vis mer

United mot Madrid?

Avisa skriver at de første samtalene med Haaland skal ha vært positive, og at jærbuen skal være veldig positiv til tanken på å spille i Real Madrid.

Tidligere i år var Haalands far, Alfie, på besøk i Spania for å snakke med både Real Madrid og Barcelona sammen med agent Mino Raiola.

Mens Real Madrid har et horn i siden til Paris Saint-Germain, skal forholdet være godt til direktørene i Borussia Dortmund, rapporterer avisa videre, som mener at det uansett vil gjenstå arbeid med å komme til enighet med Dortmund og Raiola om en pris.

GODT KJENT: Ole Gunnar Solskjær trente Erling Braut Haaland i Molde. Foto: Carina Johansen / NTB
GODT KJENT: Ole Gunnar Solskjær trente Erling Braut Haaland i Molde. Foto: Carina Johansen / NTB Vis mer

Hva angår Haaland vil Real Madrid få stor konkurranse fra Manchester United, skal vi tro nettstedet ESPN.

De skriver at Haaland er nummer én på ønskelista til Ole Gunnar Solskjær neste sommer, uavhengig av signeringen av Cristiano Ronaldo.

Flere klubber, blant dem Paris Saint-Germain, Manchester City og Bayern München, navngis også som potensielle destinasjoner for Haaland sommeren 2022.

Det er sommeren der den mye omtalte utkjøpsklausulen, som har vært anslått til å ligge på rundt 75 millioner euro, skal være gjeldende.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer