Vil ha hevn mot Chelsea

Samuel Eto\'o ble ikke kjøpt av Mourinho. Vil senke Chelsea som straff.

(Dagbladet.no:) Eto\'o kommer med en massiv bredside mot Chelsea tre dager før returoppgjøret i Mesterligaen. Temperaturen og presset mot Mourinho øker ytterligere.

- Mourinho kommer til å angre på det. Dersom jeg scorer, er det en massiv hevn for meg etter måten jeg ble behandlet på av Chelsea. De skal få svi for ikke å ha kjøpt meg, sier Samuel Eto\'o til BBC.

- Chelsea ikke videre 

Den kamerunske storscoreren var aktuell for Chelsea i sommer, men manager Jose Mourinho kjøpte Didier Drogba i stedet.

Chelsea tapte 2-1 i det første møte i åttendedelsfinalen. Lagene møtes igjen på torsdag.

- Alt vi trenger, er ett mål. Det er det og vi er klare. Jeg akter å score det målet, sier Eto\'o.

Barcelonas vidunderspiller Ronaldinho utelukker også at Chelsea skal klare seg videre i Champions League.

- Jeg er sikker på at Barcelona vil gå til kvartfinalen. Etter å å ha sett Chelsea på nært hold, er jeg 100 prosent sikker, sier brasilianeren til BBC.

- Chelsea var en tøff motstander, men vår innsats var bedre, og vi hadde fortjent et bedre resultat. Jeg er sikker på at vi vil score på Stamford Bridge, sier superstjernen.

Barcelona leder La Liga i Spania, men Real Madrid har i det siste knappet inn forspranget.

Tror ikke på engelske lag

Ronaldinho er ikke snauere enn at han avskriver alle engelske lag i Mesterligaen. Liverpool har med seg en ledelse på 3-1 før bortemøtet med Bayer Leverkusen. Arsenal ligger under 3-1 før returkampen mot Bayer Munchen, og Manchester United tapte 1-0 for Milan i første oppgjør.

- Jeg tror ikke noen av de engelske lagene vil klare det. Mitt tips er at Real Madrid, Bayern Munchen, AC Milan og kanskje Inter vil går videre og utfordre oss, sier brasilianeren.

Tidligere Barcelona-manager Johan Cruyff er ikke nådig mot Chelsea. Han sier i sin faste spalte i den katalanske avisen La Vanguardia at Chelsea får ham til «å hate fotball», skriver nettavisen.

HATET: Barcelona-legenden Johan Cruyff sier at han hater Jose Mourinhos fotabllfilosofi.
VIL HA HEVN: Storscorer Samuel Eto\'o vil ha hevn mot Chelsea som ikke kjøpte ham.
SELVSIKKER: Ronaldinho har ingen tro på Chelsea,