Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil ha kamper på privat øy

UFC-president Dana White vil bruke uvanlige metoder for at UFC skal starte opp igjen 18. april. Han planlegger å pumpe ut MMA-kamper hver uke på en privat øy.

KAN FÅ EGNE ØY: Lina Lansberg og Yana Kunitskaya i kasjon under UFC 229. NÅ vurderer UFC_sjefen Dana White spesielle grep for å fortsette kampene. Foto: NTB Scanpix
KAN FÅ EGNE ØY: Lina Lansberg og Yana Kunitskaya i kasjon under UFC 229. NÅ vurderer UFC_sjefen Dana White spesielle grep for å fortsette kampene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Koronaviruset setter en stopper for at UFC kan få internasjonale utøvere til USA, men det hindrer likevel ikke Dana White fra å holde UFC gående.

– Jeg er en dag eller to unna å sikre en privat øy. Vi holder på å få infrastrukturen på plass, så vi kan begynne med internasjonale kamper også, sier White til TMZ Sports, melder Reuters.

UFC-presidenten sier han planlegger å avholde MMA-kamper hver uke og at utøvere, støttepersonell og UFC-mannskap skal testes for koronaviruset jevnlig.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!