- Vil ha lønn som fortjent

Kjetil Rekdal har fortsatt ikke signert ny kontrakt med Vålerenga. Den dagen han gjør det vil han ha lønn som fortjent.

- Jeg vil gjerne ha prestasjonsbasert lønn, så lenge spillerne i klubben er nødt til å forholde seg til den modellen. Det ville være utrolig dumt av meg å skulle sikre meg økonomisk i andre enden, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

I dag har han kontrakt og lønn som spiller.

- For trenerjobben får jeg bare en bonus. Lønna er bra, men det finnes folk i Tippeligaen som tjener bedre enn meg. Det er garantert.

- Ikke tid

Og grunnen til at han ikke vil sikre seg en liknende avtale som trener er enkel:

- Jeg vil levere et resultat, før jeg krever noe tilbake fra klubben. Jeg er ikke interessert i å melke Vålerenga. Jeg vil ha lønn som fortjent.

Selv om han har en muntlig avtale om å trene Vålerenga videre, så mangler det formelle papirer på at han er Vålerenga-trener også neste år.

- Det er bare praktiske detaljer som gjør at vi ikke har satt oss ned. Jeg vil rett og slett ikke bruke tid på å forhandle om kontrakt for meg selv så lenge vi er i en usikker situasjon. Jeg har annet å bruke tida mi på.

Skadefri

Rekdal får i alle fall god tid til å øve på rollen som trener, og ikke spillende trener, i dag mot Bodø/Glimt. Han er suspendert på grunn av tre gule kort. Det samme er David Hanssen.

- Ellers stiller vi skadefri tropp. Vi har spilt 11 mot 11 på trening nesten hele uka. Og det er en stund siden. Så det ser ganske lyst ut, sier Rekdal.

Glimt mangler Runar Berg, André Hanssen, Stig Johansen, og Trond Fredrik Ludvigsen.

- Men vi undervurderer ikke Glimt selv om de mangler flere sentrale folk. Det ville være døden. De har hatt en veldig god sesong, og har sikkert innbyttere som er sterke.

VIL YTE: Vålerengas trener Kjetil Rekdal har ennå ikke skrevet under kontrakt.