Vil ha Maradona på Lyn-kamp

Almeyda og Flores kan få superselskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Matias Almeyda (33) og José Flores (34) nærmer seg kampform og kommer snart til Norge med et helt fotballag på flyttelasset.

Kanskje tar de med seg Maradona også.

Det har vakt internasjonal oppmerksomhet at de to tidligere stjernespillerne har valgt å gjøre comeback.

-  I etterkant av signeringene har jeg fått henvendelser fra klubber i Spania, Italia, Argentina og Sverige som vil ha tak i dem. Men det er ikke aktuelt. Planen deres er at de avslutter i Lyn, og forhåpentligvis kan de være der et par år, sier agent Terje Liverød til Dagbladet.

Maradona i mai

Flores tar med seg sin samboer og to barn, mens Almeyda skal ha med seg sin kone og tre døtre. I tillegg skal de to ha med seg eget støtteapparat til Norge. Etter planen ankommer hele følget Norge første uka i mai.

-  Alle ser veldig fram til å komme, sier Liverød, og røper at også legenden Maradona kan bli å se i Norge med det første.

Begge to har tidligere spilt på hans showball-lag.

<strong><b>PÅ BEDRINGENS VEI:</strong></b> Diego Maradona har vært syk på grunn av for mye sigar, alkohol og mat. Legenden er nå i bedre form hjemme i Argentina. Foto: Scanpix/Epa
PÅ BEDRINGENS VEI: Diego Maradona har vært syk på grunn av for mye sigar, alkohol og mat. Legenden er nå i bedre form hjemme i Argentina. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

-  Planen er å få Maradona til Oslo i mai for å se en av de første kampene deres. Han er på bedringens vei så vi håper det går i orden, sier Liverød.

Les mer om Lyns argentinere i dagens Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer