Vil ha Martin til Siena

Tore André Flo vil ha Martin Andresen som lagkamerat i Siena. Agent Gunnar Martin Kjenner har allerede foreslått Andresen for klubbledelsen.

ULLEVAAL STADION/FORNEBU (Dagbladet): - Jeg kunne absolutt tenkt meg å ha Martin Andresen i Siena, sier Tore André Flo til Dagbladet.

I forhandlingene med Siena i august var Flo helt konkret på ett punkt:

- Tore André ga klart uttrykk for at han ønsket seg en annen nordmann på laget. Siena sa at de skulle strekke seg for å imøtekomme ønsket. Jeg har foreslått flere navn, og jeg legger ikke skjul på at Martin Andresen er ett av dem, sier Flo-agent Gunnar Martin Kjenner.

Ser video

Ingenting er konkret i øyeblikket, men Siena har med interesse studert videoer av Andresen.

- De tok initiativet til å se tre-fire videoer av ham. Jeg har sendt nedover bånd med de siste landskampene. Per i dag har de ikke gått videre med dette, men det kan snu seg raskt, sier Kjenner.

Overgangsvinduet åpner igjen først ved nyttår. Da kan det være tid for å handle for nyopprykkede Siena som har overrasket voldsomt i sesongåpningen ved å plassere seg midt på tabellen.

- Jeg holder saken varm. Også flere norske spillere er til vurdering der nede, sier Kjenner.

Passer inn overalt

Andresen sjøl har ikke hørt noe - verken fra Siena, andre lag eller for den saks skyld Stabæk - der han har ett år igjen av kontrakten.

- Hva om det kom et tilbud fra Siena?

- Det blir så hypotetisk. Jeg har ikke tenkt noe særlig på det.

Men han ser ikke bort fra at han drar ut igjen.

- Om det skulle være aktuelt, må det være et lag som passer meg bedre enn det som var i Wimbledon. Det må være en klubb med en spillestil som passer for meg. Det er en forutsetning for å lykkes, sier han.

Landslagssjef Nils Johan Semb tror Andresen har gode forutsetninger for å lykkes i Italia.

- Ja, det tror jeg. Litt vanskelig å si før han har prøvd, men han er en god ballspiller som burde passe inn overalt.

LAGKAMERATER: Tore André Flo vil ikke ha noe imot å få Martin Andresen som lagkamerat i Siena i Serie A.