Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil ha mer enn 52 millioner

John Arne Riise ble verdsatt til 52 millioner kroner av Monaco, helt til fyrstedømme-klubben fant ut at Leeds var villig til å betale det for ham. Da skrudde de opp prisen, foreløpig er det uvisst hvor mye.

- Klubbene forhandler fremdeles, men jeg vet ikke når det eventuelt skjer noe. Om tre dager går fristen ut for påmelding til mesterliga-kvalifiseringen, om to uker til selve mesterligaen. Jeg regner med at det skjer noe innen den tid, sier Riise, som selv ikke vil kommentere prishoppet.

- Det får bli mellom klubbene, sier 19-åringen fra Ålesund.

Men han er soleklar på at det er Leeds han vil spille for.

- Ellers hadde jeg aldri reist til London for å forhandle da jeg ble spurt, sier Riise, som ikke vil kommentere om det blir vanskelig for ham å motivere seg for videre Monaco-spill dersom klubbene ikke blir enige.

Leeds-formann Peter Ridsdale sier til klubbens nettside at han er overrasket over prishoppet, men at de ikke vil være med på Monacos lek med penger.

- Vi har nok av andre jern i ilden, og bruker heller tiden på dem, sier Ridsdale.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media