Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil ha Myggen-besøk i Køben

De norske landslagsggutta ber Erik Mykland stikke innom troppen før Danmark-kampen lørdag.

FC København-spilleren har ikke satt sine bein blant Nils Johan Sembs gutter siden han ga seg på landslaget for tre år siden.

Nå er han ønsket på et kort besøk, skriver Aftenposten.

- Jeg savner ham veldig. Myggen er en fantastisk personlighet. Dessverre er han ikke her nå, men jeg ønsker at han besøker oss før kampen lørdag, sier John Carew til avisa.

Carew sier også at han gjerne skulle hatt Myggen tilbake på landslaget. Det er også Steffen Iversen og André Bergdølmo enige i.

- Myggen burde spilt for Norge lørdag. Han er bare helt suveren. Selv om han ikke er med, ønsker jeg ham lykke til videre, sier Iversen til avisa.

Mykland selv røpe at han har planer om å besøke noen av sine gamle landskampkompiser enten før eller etterkampen. Og han merker at det nærmer seg storkamp.

- Jeg kommer til å bli nervøs lørdag. Eller kanskje ikke nervøs, men spent. Det vil sikkert krible litt i føttene mine når spillerne går ut på gresset. Men alt det andre rundt kampen kan jeg klare meg uten, sier Mykland.

(Dagbladet.no)

<B>GJENGEN:</B> Erik Mykland sammen med John Carew og John Arne Riise under EM i 2000.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media