- Vil ha Ravanelli som manager

Nedrykkstruede Derby skal være villige til å tilby sin italienske toppscorer Fabrizio Ravanelli trenerjobben i klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manager Colin Todd har ikke klart å løfte klubben etter at han overtok for Jim Smith i Derby for tre måneder siden.

I dag skriver Daily Mail at Todd kommer til å få sparken, og at 33-årige Ravanelli er utpekt som erstatteren av Derby-styret.

Den gråhårede spissen reiste rett hjem til Italia etter tapet mot Aston Villa lørdag. Uka før ble klubben ydmyket av 3. divisjonslaget Bristol Rovers i FA-cupen, og i midtuka skal spissen ha kranglet heftig med Todd.

Avisa hevder at styreformann Lionel Pickering tror Ravanelli har de kvalitetene som skal til for å holde klubben i Premier League, og er villig til å gi spissen en saftig bonus dersom han redder laget.

Avgjørelsen om å skifte sjef skal ha blitt gjort i forrige uke. Derby ligger nest sist i Premier League med bare 19 poeng

- Det er så godt som bestemt at Todd ikke er riktig mann til å snu situasjonen. En seier mot Villa kunne gitt ham mer tid, men nå er han ferdig og Ravanelli skal erstatte ham, sier en Derby-kilde til avisa.

Ifølge BBC er også tidligere Liverpool-sjef Roy Evans og eks Sveits-sjef Roy Hodgson blitt nevnt som mulige trenere i Derby.

(Dagbladet.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer