Hvem blir Norges nye landslagssjef?

Vil ha Rekdal som landslagssjef. Dette sier han selv: - Ikke rart Ole Gunnar og Ståle sier nei

- Nå står spillerne foran speilet og smører salve i håret før de går ut på banen. Det vil Kjetil fjerne effektivt. Han vil få mannfolk til å løpe ut på banen for Norge, mener VIF-legenden Terje Hellerud.

KANDIDAT: VIF-legenden Terje Hellerud vil ha Kjetil Rekdal som Norges landslagssjef. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
KANDIDAT: VIF-legenden Terje Hellerud vil ha Kjetil Rekdal som Norges landslagssjef. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ståle Solbakken? Nei. Ole Gunnar Solskjær? Nei. Bob Bradley? Neppe.

Hvem i all verden skal erstatte Per-Mathias Høgmo og bli Norges nye landslagssjef? Det er det store spørsmålet - for øyeblikket større enn Prince Hamlets spørsmål om «å være eller ikke være».

Nå håper Vålerenga-legende Terje Hellerud at Kjetil Rekdal blir mannen som skal forsøke å lede Norge til kommende mesterskap.

- Jeg skjønner ikke hvorfor vi skal lete verden rundt når vi har den perfekte mannen her. Rekdal er midt i blinken som landslagsstrener, sier Hellerud til Dagbladet og begrunner påstanden slik:

- Han har alle egenskaper som skal til, med internasjonal erfaring både som spiller og trener. Han sier det han mener. Og vil lære folk hva det betyr å spille med både hår og flagg på brøstet.

Rekdal: - Ikke rart at de sier nei

Kjetil Rekdal er nå sportslig administrativ leder i Vålerenga, etter at Ronny Deila tok over hovedtreneransvaret. Den tidligere norske landslagskapteinen synes ikke det er vanskelig å forstå at Solbakken og Solskjær har takket nei til jobben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer