Vil ha Ronaldo straffet for denne gesten

Kan ende med utestengelse.

(Dagbladet): Etter å ha scoret i El Clásico søndag, gjorde Cristiano Ronaldo et «ro dere ned»-tegn til Barcelona-fansen.

I likhet med når Petter Northug gjør sine mange gester, får Real Madrid-stjerna nå på pukkelen for gesten han utførte under kampen mot Barcelona.

Nå risikerer lagets store stjerne Cristiano Ronaldo blir straffet av Spanias profesjonelle fotballiga (LFP).

Skal etterforske Presidenten i LFP, Javier Tebas, sier at de vil etterforske saken, og sier at det er interessert i å slå ned på gester som kan bli sett på som provoserende.

Tebas sier at grunnen til at slike gester er uønsket, kommer som en følge av skjerpede regler etter at en Deportivo La Coruna-fan døde etter en slåsskamp før en seriekamp i november.

- Vi må være forsiktig med provoserende gester av spillere når de scorer. Det kan føre til voldelige scener blant tilskuerne, sier Tebas.

- Det må straffes, med alt fra en bot til utestengelse, fortsetter presidenten i LFP.

Dårlig Ronaldo-stemning Etterforskninga kommer på et svært dårlig tidspunkt for Cristiano Ronaldo og Real Madrid. I går ble det kjent at 30-åringen hånet dommeren i El Clásico-kampen med å klø seg i skrittet.

Real Madrid har mistet serieledelsen til Barcelona, en ledelse de økte med 2-1-seieren søndag - der Luis Suárez stjal showet.

Cristiano Ronaldo har også den siste tiden fått kjeft fra egne fans for å være mer usmakelig enn noensinne, og for at han nektet å delta i målfeiring med lagkameratene.

GESTEN. Cristiano Ronaldo ba Barcelona-fansen om å roe seg ned etter at han hadde utlikna for Real Madrid søndag. Foto: NTB Scanpix
GESTEN. Cristiano Ronaldo ba Barcelona-fansen om å roe seg ned etter at han hadde utlikna for Real Madrid søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer