Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vil ha slutt på at pinlige bilder som dette blir vist på direkten

Sky Sports tar grep etter dildo- og sexdokke-blemme.

PINLIGE EPISODER: Sky Sports' reportere har blitt utsatt for pinlige situasjoner når fotballfans har stjålet oppmerksomheten på direkten. Dildo og sexdokke i ansiktet er bare noen av hendelsene. Foto: Skjermdump Sky Sports
PINLIGE EPISODER: Sky Sports' reportere har blitt utsatt for pinlige situasjoner når fotballfans har stjålet oppmerksomheten på direkten. Dildo og sexdokke i ansiktet er bare noen av hendelsene. Foto: Skjermdump Sky Sports Vis mer

(Dagbladet): 2. februar er det Deadline Day for fotballoverganger i flere land, deriblant England. Engelske medier bruker normalt store ressurser på å dekke det som kan krype og gå av personer involvert i overgangene på vinduets siste dag.

Sky Sports fikk i fjor erfare hvor «galt» det kan gå når kameraer surrer og går for å sende til direktesendt tv. Det var flere kaotiske episoder som aldri skulle blitt sendt på lufta.

Det er ikke alltid lett å være reporter når du skal formidle hva som skjer på direkten, med flere ivrige folk som ønsker å ta oppmerksomheten fra deg. Det fikk en av Sky Sports-reporter erfare da han skulle formidle siste nytt, samtidig som det snek seg inn et sexleketøy i bildet.

Den oppblåsbare sexdokka var vanskelig å unngå på direkten, og reporteren forsøkte som best han kunne å gjøre seg ferdig med innslaget mens dokka ble veivet foran ham.

Forstyrret av dildo Bedre gikk det ikke da Alan Irwin ble forstyrret av at en dildo ble holdt opp foran ansiktet hans, da han var i Liverpool for å snakke om de blå naboene Everton.

Disse episodene, med flere, har ført til at Sky Sports nå tar grep. Sportskanalen vil plassere reporterne inne på stadionområdet og treningsområdene, i stedet for utsiden av portene hvor nyskjerrige fans samler seg. Det skriver blant andre The Telegraph.

Det betyr at sportskanalen må få til en avtale med klubbene for å få tillatelse til dette. De fleste klubbene skal være positivt innstilt til forandringen, ifølge avisa.

Demonstrasjon Sky Sports ble også tvunget til å gå tilbake til studio midt under et innslag, fordi en gruppe mennesker skrek og bannet inn i kamera under sendingen. Et banner med påskriften: «SKY SPORTS — KILLING OUR GAME SINCE 1992» var også godt synlig i tv-ruta.

Reporteren som dekket hendelsen, Kaveh Solhekol, ble også fjernet fra området av sikkerhetsgrunner.

- Vi vil unnskylde til de som fikk innslagene ødelagt av en liten mengde hendelser og vi ser etter muligheter for å unngå at dette skjer i framtiden, samtidig som vi vil sørge for at fans er en viktig del av våre direktesendinger, uttalte en representant for Sky Sports etter hendelsen, ifølge The Telegraph.

En reporter ved navn Gary Cotterill måtte på sin side bruke den berømte dommersprayen for å holde personer unna da han også dekket engelsk fotball.

Sky Sports bruker normalt hele 270 live-reportere fordelt på de siste 24 timene av overgangsvinduet. Det er millioner av seere som følger sendingen.