Vil ha Solskjær og Manchester United som Europa League-motstander

Noen vil ha en så enkel gruppe så mulig. Andre mener det ikke er så viktig. Daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, vil ha selveste Manchester United til Lerkendal.

MER AV DETTE: Rosenborg-spillerne er overbeviste om at de kan hevde seg i Europa League i høst. Stemningen på Lerkendal etter David Akintolas 1-0-scoring var elektrisk. Det vil RBK-gutta ha mer av. Foto: NTB Scanpix.
MER AV DETTE: Rosenborg-spillerne er overbeviste om at de kan hevde seg i Europa League i høst. Stemningen på Lerkendal etter David Akintolas 1-0-scoring var elektrisk. Det vil RBK-gutta ha mer av. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LERKENDAL STADION (Dagbladet): Skuffelsen over å ha blitt slått ut i Champions League var til å ta og føle på da spillerne kom ut fra garderoben for å snakke med pressen tirsdag kveld.

Rosenborg dominerte i 1. omgang og tok ledelsen gjennom David Akintola etter bare 11 minutter, og presset på for 2-0-scoringen som i hvert fall ville gitt ekstraomganger. Dinamo Zagreb hamret isteden inn utligningen, med det Birger Meling beskrev som «et lykketreff av en annen verden».

Det ble ikke Champions League-gruppespill på Rosenborg denne gangen heller. Der har de ikke vært siden 2007/08-sesongen, men det blir likevel spill på kontinentet.

Trønderne var allerede sikret gruppespill i Europa League.

Vil ha Solskjær-møte

Tove Moe Dyrhaug, daglig leder i Rosenborg, sikter høyt når Europa League-gruppene trekkes fredag. Hun vil ha storfint besøk til Lerkendal.

- Vi må «switche» om litt nå. Vi var nære, og hadde en god og underholdende kamp her nå, men det gikk ikke. Europa League er en god trøstepremie, så får vi håpe at vi får noen artige lag, sier hun.

Hun sier at hun veldig gjerne får Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United til Lerkendal i høst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer